Michael Kors is altijd tot de merken geweest die innoveren door beïnvloeders op te nemen en zich te concentreren op sociale media. Onlangs heeft Kors zijn meest actuele campagne uitgebracht, The Walk, met vier trendsetters met unieke stijl persoonlijkheden. Het omvat Singer/Songwriter, maker van Saint Heron en CEO van Saint Records Solange Knowles; ontwerpen Soo Joo Park evenals Nina Agdal; evenals prinses Olympia van Griekenland. Elke vrouw toont haar eigen stijl in Michael Kors van top tot teen, neergeschoten in de straten van NYC.

Om alles nog een stap verder te gaan, heeft Michael Kors zijn fans uitgenodigd om deel te nemen aan de campagne door #sideWalkspotted te gebruiken voor een mogelijkheid om te worden weergegeven, niet alleen op de Special the Walk -pagina op Michaelkors.com, ook op zijn Instagram -pagina. Voor zo veel jonge shoppers is Social Network een belangrijke methode om stijlmotivatie te ontdekken en nieuwe aankopen te onderzoeken, dus het is slim voor Michael Kors om de twee samen te smelten. Het is niet helemaal interessant dat hij deze stap zou zetten; Michael Kors is het spel altijd vooruit geweest wanneer het betrekking heeft op het geloven over nieuwe methoden om zijn klanten te prikkelen.

Ik hou van de campagnefoto’s van elk van de vrouwen met hun unieke stijlen, evenals dat het (natuurlijk) een goed geplande shoot was, er is iets dat veel meer echt en rauw aanvoelt over de opnamen, vergeleken naar een standaard Campagin. U kunt hieronder een paar van mijn favoriete foto’s ontdekken, evenals wanneer u aan de campagne wilt deelnemen, @michaelkors identificeren en hashtag #sideWalkspotted gebruiken voor een mogelijkheid om te worden weergegeven op de Michael Kors the Walk -website ook als Instagram -pagina.

Koop Michael Kors online

Koop Michael Kors online

Koop Michael Kors online

Koop Michael Kors online

Koop Michael Kors online

Koop Michael Kors online