Het is geen geheim dat archiveringsoplevingen nu het beste zijn, en dat geldt ook voor je favoriete tv -programma’s. Van het roddelmeisje opnieuw opstarten tot het zojuist uitgebrachte vervolg tot Sex and the City, en zomaar, de late jaren 2010 en begin 2020 hebben echt helemaal over wat oud is, weer nieuw is. Perfect klaar voor een revival, is het gerenommeerde paarse pailletten fendi stokbrood dat voor het eerst werd gezien op Sarah Jessica Parker in Sex and the City en vervolgens nieuw leven ingeblazen toen het stokbrood in 2019 terugkeerde, in feite opnieuw terug.

Hoewel we niet kunnen spreken over de rebootdetails (of niet liever, omdat onze kaken nog steeds op de vloer zijn), kunnen we je vertellen dat het onmisbare paarse pailletten fendi stokbrood verschijnt in aflevering 3. Blijkbaar, zoals goed Fashionista, Carrie weet dat wat er rondgaat zeker terugkomt, hangend aan haar stokbrood meer dan 2 decennia!

Het origineel werd voor het eerst geïntroduceerd in Fendi’s herfst/winter 1999-2000-collectie, maar vandaag hebben we het nieuws dat het weer terug is, voor een beperkte run! Het is geborduurd met all-over paarse pailletten van verschillende vormen en maten om een ​​cool 3D-effect te creëren. Het is afgewerkt met de gerenommeerde FF -gesp die onmiskenbaar het stokbrood maakt. Onthoud: “Het is geen tas; Het is een stokbrood. ” Het heeft één interne compartiment met een zak met rits en kan met de hand worden gedragen of worden gedragen op de kijk op of cross-body dankzij de lederen deal met en het aannemen van riem, die beide afneembaar zijn. Dit is er een die zowel Fendi als de popcultuurliefhebbers niet willen missen.

Pre-order via Fendi.com voor $ 4.300

Carrie met haar Fendi Baguette in en zomaar zo