Als ik aan Christian Dior denk, zie ik alleen maar dat Charlize Theron zich uitstript en alles wat ik hoor is haar stem zachtjes en verleidelijk zeggend “J’adore Dior”. Het merk staat bekend om zijn lange geschiedenis en tijdloze esthetiek. En met de heropening van hun winkel in Shanghai, heeft Dior ervoor gekozen om een ​​exclusieve en limited edition selectie van items te maken.

De boetiek van Christian Dior in Plaza 66 in Shanghai, China zal dit mei opnieuw openen. Met de heropening heeft Dior ervoor gekozen om een ​​limited edition selectie van gerenommeerde stukken uit het huis in Dior Blue te lanceren. Deze stukken worden uitsluitend verkocht in hun Shanghai -winkel, wat impliceert dat vele van ons ze nooit zullen kunnen kopen. Deze lancering valt samen met de World Expo en de Dior Cruise 2011 -modeshow die op 15 mei in Shanghai wordt gehouden.

De Dior Blue -collectie zal in totaal 12 producten bevatten, waaronder: een mobiele telefoon van Dior in Sapphire Crystal With Cannage Marquetry, een Lady Dior -avondtas in blauwe kalfsleer met blauwe pailletten in Dior’s gerenommeerde Cannage Design, een Lady Dior Classic Bag in Blue Calfskin, A MISE EN DIOR Kostuum sieraden ketting in blauw gekleurde parels, en een grafische “Dior Lucky”-sjaal met een collage van John Galliano met een van de vele bekende modellen van het huis Lucky.

Natuurlijk worden we onmiddellijk aangetrokken door de handtassen. De Christian Dior Lady Dior Bag is prachtig in blauwe kalfsleer met zwarte afwerking. De tas past bij de trends en beschikt over een messenger -riem van militaire stijl. Deze tas zou mijn persoonlijke keuze zijn, omdat deze zowel klassiek als actueel is. Er is ook een blauwe kalfsleer Lady Dior -avondtas met blauwe pailletten. En hoewel niet gerelateerd aan de handtas, is de mise en dior kostuumjuwelenketting, oorspronkelijk geïntroduceerd als onderdeel van Camille Miceli’s eerste collectie voor het huis, in blauw gekleurde parels adembenemend.

Deze informatie laat me blauw weten, wetende dat ik niet in staat zal zijn om de stukken persoonlijk te zien of te kopen.