Hallo allemaal en welkom bij nog een Pursorum -ronde, waar we u op de hoogte houden van wat onze tas slimme leden hebben besproken. Of het nu winkelen, persoonlijke relaties of huidige evenementen zijn, deze roundups functioneren foto’s van onze TPFers van hun extreem eigen tassen samen met threads die volgens ons de moeite waard zijn om te inspecteren. zullen we beginnen?

Op de “foto’s van je chanels in actie” thread Dextersmom deelde haar, evenals haar mini die wat frisse lucht krijgt, we kunnen bijna de wind voelen.

Toen nam ik een kijkje op het Hermès -forum en kwam ik de “Heb je een tassenset tegen?” Thread waar lid van het lid van enorm deze mooie rode set deelde.

Alert! Er is nu een “onderdak in locatie met LV” -draad en dat het nieuw is, het zal zeker een zijn om naar te kijken. Zoals deze huishoudelijke foto Mrsinsyder heeft gepost!

Vervolgens kwam ik in Dior in en was verrast door de draad “Dior Gaucho Bag”. Lid CowgirlSboots deelde hun gaucho’s en vroeg me af of dit de volgende oldie zal zijn die een comeback krijgt?

En nog een throwback -draad op het Gucci -forum: “Jackie Bag is terug voor AW20!” Lid achtervolgde deelde haar geweldige gele struisvogel Jackie dat ik zwijmel.

De coachies hebben foto’s van hun lente 2020 -tassen gedeeld. Ter info, enorme tip, coach biedt nu 30% korting op nu wanneer je naar maart30 gaat bij het afrekenen. Over in de officiële coach 1941 Spring 2020 Thread-lid Moxisox deelde haar milieuvriendelijke en gele schoonheden.

Ten slotte besloot ik om de “welke handtas/portemonnee te inspecteren, breng je vandaag?!” Thread en kwam nog een verbazingwekkende paarse Bottega tegen gepubliceerd door lid Kimbashop.

Wil je begrijpen wat de voorkeur van iedereen de voorkeur heeft, inspecteer het wat je vandaag gebruikt. Als u echter precies wilt zien hoe deze recente pandemie uw collega-portemonnee heeft bewerkstelligd, hebben we deze geschikte threads nu actief: “Hoe heeft coronavirus uw leven en uw levensstijl beïnvloed?”, “Lockdown-problemen” als Net als een resolutie van 2020 – het kopen van mijn eigen tas en een portemonnee -collectie. Is er een soort van iemand anders?.

We hopen dat jullie allemaal risicovrij zijn en goed zijn en bedanken voor je dat je tijdens deze moeilijke tijden uit deze buurt bent geweest.