, hoewel velen van jullie (althans in de VS) misschien je weekends hebben doorgebracht met het vieren van Halloween met innovatieve kostuums en griezelige traktaties, vandaag is de daadwerkelijke dag , evenals dat geeft aan dat we hier zijn om te doen wat we het beste doen: ontdek een methode om niet-intuïtief wat terug naar handtassen te brengen. Nieuwe klauwen hebben de Renaissance in het verleden echter een aantal jaren genoegen genomen, dus het was niet eens zo moeilijk.

Het eerder genoemde patroon voor grappige, rare, esoterische mode heeft veel stukken met zich meegebracht die, hoewel luxueus, rijp zijn voor een beetje zachte ribbels. Houd daar rekening mee, inspecteer waarom 13 (het beangstigende aantal!) Zulke tassen maken me een beetje een beetje uit.

Anya Hindmarch Ghost Shearling Carry Bag
$ 1.595 door middel van Luisaviaroma
Zoals we allemaal ontdekten van Casper, zijn vriendelijke geesten beetje witte wezens die vaak schitteren in live-action kinderfilm. Dit is een beetje zwarte geest, dus ik heb mijn deductiekrachten gebruikt om af te ronden dat het slecht is en waarschijnlijk geen acteeragent heeft.

Benedetta Bruzziches Magic Mirror Clutch
$ 1.357 door middel van Luisaviaroma
Met deze koppeling is mijn bezorgdheid functioneel: het is een spiegel, en ook naast onmiddellijke vlekken eromheen, weet je, breng het in je hand, wanneer je er naar beneden kijkt om er iets uit te halen, zul je tevreden zijn Door die onflatteuze reflectie die je krijgt wanneer je je telefooncamera opent en herkent dat je er niet in bent te onthouden om het terug te schakelen van de laatste keer dat je een selfie nam. Angstaanjagend.

Charlotte Olympia metaal Molly -koppeling
$ 825 door middel van Net-a-Porter
Dit ding is een geweldige drie weken van het krijgen van sentience en verschijnen aan de voet van je bed midden in de nacht.

Clare v Margot Clutch
$ 215 door middel van NET-A-PORTER
Oké, dus wat we hier hebben, zijn een kraalbitogen getrokken op vlees-getined leer. Ik heb het gevoel dat dat het bedekt.

Edie Parker Flavia Gangster -koppeling
$ 1.495 door middel van Net-a-Porter
Met deze tas ben ik vooral doodsbang voor hoe moeilijk ik net zo goed mijn ogen rolde als ik het opnieuw doe, kunnen ze zo vast komen te zitten.

Jimmy Choo Candy Clutch
$ 1.125 door middel van Net-a-Porter
Als je bent wat je draagt, dan ben ik een Georgia Football T -shirt uit 2003, evenals een paar fitnesscentrum shorts van Old Navy Ideal nu, en ik ben doodsbang voor hoe precies dat precies dat kan zijn.

Karl Lagerfeld Little Choupette Box Clutch
$ 195 door middel van Luisaviaroma
Deze katten lijkt alsof het hoog kan zijn, evenals medicijnen zijn slecht, mensen. vooral voor katten. Breng uw huisdieren niet hoog.

Kenzo Tiger Paw -koppeling
$ 360 door middel van Luisaviaroma
Alles wat u nauwkeurig kunt uitleggen als “uiteengereten” is objectief eng.

Lulu Guinness Perspex Lip Clutch
$ 403 door middel van Luisaviaroma
Als je erover gelooft, open je een mond en duw je je telefoon erin met deze koppeling. Dat is op zijn minst griezelig.

Moschino Pill -koppeling
$ 795 door middel van Net-a-Porter
Het is met een zwaar hart dat ik moet onthullen dat Jeremy Scott er weer mee bezig is, dit keer met $ 800 grappen over recept medicatie -verslaving. Hij biedt me diepe angst.

Sanayi313 Shearling Clutch
$ 905 door middel van Net-a-Porter
De kleur en de structuur van de draad die in dit borduurwerk wordt gebruikt, is een beetje vergelijkbaar met spichtige bugpoten voor mij. Yikes!

Sophia Webster Wifey voor Lifey Clutch
$ 1.095 door middel van Net-a-Porter
Maar wat als ik doodsbang ben voor toewijding? Dit lijkt een bedreiging.

Vivienne Westwood Sex Patent Clutch
$ 416 door middel van Luisaviaroma
De dame die dit krijgt en dat dit meebrengt, is de dame die je absoluut op een haakje zal stellen op het verjaardagsfeest van een gedeelde vriend om je over haar ~ polyamoreuze levensstijl te vertellen ~, wat misschien wel de meest enge situatie op deze lijst is.