is in de aflevering van de kledingkast van vandaag, voldoen we aan een jonge medische expert die uit Boston komt, Mass. Als velen van ons begonnen haar soortgelijke tassen met designerzakken met Een klassieker-de Louis Vuitton Quick 25. Hoewel ze niet ongelooflijk merk-loyaal is (haar collectie is goed afgerond) zijn haar aankopen goed aangenomen, evenals generaal haar mindset naar tassen is slim en bewonderenswaardig. Hoewel ze het erover eens is dat het vaak moeilijk is om te stoppen met meer te willen, winkelt ze verstandig door haar aankopen volledig te onderzoeken en ze te geloven voordat ze de trekker overhaalt. Het krijgen van tassen is een luxueuze en dure gewoonte, maar de goed berekende aankopen van deze lezer, evenals haar mentaliteit voor kosten en sparen is bewonderenswaardig. Bekijk de volledige biechtstoel hieronder en zorg ervoor dat u uw eigen indienen.

Deel je eigen biechtstoel!

De basis

Leeftijd: 29
Genderidentiteit: vrouw
Locatie: Boston, MA
Beroep: Medische schrijver van de regelgeving
Industrie: farmaceutisch
Salaris: $ 130.000
Huishoudens inkomen: $ 200.000

De zakken

Bent u lid van Purseforum? Ja

Hoe veel tassen bezit je? 11

Welke tassen zitten in uw verzameling?

Mansur Gavriel Tiny Container Bag
Senreve Tiny Maestra
LV Quick 25
Gucci Soho Disco Bag
Chloe Little Faye (2)
Proenza Schouler PS1 plus medium
Chanel Kid Woc
Chanel Kid Bag (oud medium)
Chanel traditionele flap m/l
Celine medium boxtas

Ik hou duidelijk alleen van kleine of middelgrote tassen, waarvan ik geloof dat het wordt beïnvloed door zowel online als werk. Ik wil geen enorme tas meenemen in de stad of metro. Ik heb een onopvallende rugzak voor woon -werkverkeer.

Hoeveel is uw verzameling waard? $ 25.000

Wat is je veel dure tas? Chanel traditionele flap m/l

Wat zijn de meest cruciale merken of stukken in uw verzameling? Ik ben niet echt gewijd aan één specifiek merk, omdat ik normaal gesproken alleen van een paar stijlen van elk van elk, maar ik hou echt van mijn Celine Box -tas. Ik had ongeveer een jaar geprobeerd een specifieke kleur en hardwarecombinatie te vinden, net als ik het tegen de boetiek tegenkwam.

Op welke leeftijd heb je je allereerste designer tas gekregen, en wat was het? Op 18 -jarige leeftijd kreeg ik mijn LV Quick 25, die ik nog steeds niet echt heb gebruikt. Het was senior prom -seizoen, evenals tonnen van mijn goede vrienden waren er tal van dollars op (jurken, accessoires, tickets, enz.). Ze hadden allemaal datums, ik was een beetje vredig op de middelbare school, een beetje nerdy, dus ik had niemand om mee te gaan, zelfs niet als een goede vriendengroep. Ik ben eerder op een instellingsdans geweest en was niet de beste fan. In plaats van naar PROM te gaan, gebruikte ik dat bedrag om de snelheid te krijgen. Op dat moment was het niet zoveel als nu (ongeveer $ 600 misschien?). Geen spijt!

Is er een bepaalde tas die u vervolgens probeert te kopen? Chanel Tiny in een neutrale kleur. Ik ga op mijn huwelijksreis en ik wil een schattige bit -tas om te reizen. Gewoon voldoende gebied om wat geld, telefoon, evenals sleutels te houden. Het helpt echt niet dat mijn werk gebouwen heeft verplaatst, dus nu ben ik slechts 1 blok verwijderd van de Boston Chanel Boutique.

Is er een specifieke tas die een speciale emotionele waarde heeft? Ik zou zeggen dat het mijn traditionele Chanel -flap is. Het was mijn allereerste enorme tasaankoop na het starten van een nieuwe taak na het afstuderen van afgestudeerde instelling met het geld dat ik heb bespaard. De taak betaalde op het eerst niet veel (ongeveer een derde van mijn huidige salaris), maar ik heb het aangepakt. Ook mijn Gucci Soho Cam -tas, die ik heb gekregen met mijn mama in Taiwan.

Heb je het gevoel dat je tassen de perceptie van mensen over jou wijzigen of precies hoe je wordt behandeld? Persoonlijk, niet echt. Mensen om me heen begrijpen dit soort tassen niet of zijn er ook in. Als mensen vragen naar de kosten die ik heb betaald, ben ik eerlijk. Ook ik online in Boston. Er is een groot stuk geld in deze stad. Het is niet ongewoon om soms een designermerk in de trein te zien.

Bij het winkelen heb ik gevoeld dat het een verschil kan maken. Sales Associates zullen de allereerste hallo initiëren. Ik ben echt het type dat tijdens het browsen alleen wil worden gelaten, dus ik vind het niet erg.

Het winkelen

Hoe vaak krijg je nieuwe tassen? Ik typische 1 per jaar in de afgelopen jaren, maar ik probeer niet veel meer te doen dan dat. Ik geloof dat nadat ik een Chanel Mini heb aangekocht, ik lang zal stoppen. Ik heb ook niet de opslagruimte. Maar dat is wat we altijd zeggen, toch?

Welke winkels doe je het meest vast? Mijn werkgebouw is net overgebracht naar een gebied met alle boetieks. Het ligt dicht bij Saks 5th, Chanel, evenals Celine, dus ik ben er soms in opgedoken (niet kopen). Ik haal indien mogelijk zakken uit winkels. Zonder twijfel zijn de verkoopmedewerkers bij Celine ongelooflijk geweldig en nooit snobby. Er is een Hermès -winkel die ik elke dag voorbij loop. Ik ben er nog nooit naar binnen gegaan. Ik ben bang.

Krijg je ooit tweedehands tassen? Waar wen je gewend? Nee, ik ben niet tweedehands geworden.

Biedt u oude tassen aan om te betalenvoor nieuwe aankopen? Nee!

Voel je ooit maatschappelijke druk om veel meer tassen te kopen? Ik niet. Ik probeer het niet bij te houden met anderen. Ik heb gewoon dat soort levensstijl niet, noch zou ik er waarschijnlijk voor kunnen betalen. Soms is het moeilijk voor mensen om nooit te stoppen met meer te willen. Ik geef toe dat ik moeite heb gehad om dat soms te houden, maar nu ga ik nu om met het uitroeien van dat gevoel. Het krijgen van tassen, of iets anders, is voor mij en om anderen niet te spannen.

Denkt u aan uw tasaankopen investeringen? Ja, in de zin dat ik probeer tassen te krijgen die traditioneel zijn en lang duren. Maar qua monetair, nee, ik zie het niet zo. Zoals precies hoe mensen zeggen dat een Hermes -tas veel meer waard is dan goud? Daar geef ik niet echt om.

Wie beïnvloedt uw beslissingen? Mij.

Zijn verkooppartnerverbindingen instrumenteel voor uw winkelen? Ik winkel niet voldoende om echt een “relatie” op te zetten. Van een solide middenklasse vrouw die opgroeit, het lijkt eerlijk gezegd een beetje pretentieus voor mij, maar ik zie de waarde er tegenwoordig in. Ik zou graag willen geloven dat de verkooppartner bij de Chanel van me gelooft wanneer ze nieuw product krijgt, maar laten we kijken of er iets uit die relatie gebeurt.

Waarom vind je het leuk om te winkelen, behalve het verkrijgen van iets nieuws? Ik vind het leuk om alle bitdetails en evaluaties te onderzoeken voordat ik koop. Ik word obsessief om ervoor te zorgen dat dit een goede krijg (het is nog steeds duur voor mij!). Ik ga niet liegen, ik vind het leuk om nieuwe, glanzende dingen te krijgen. Ik heb ook ontdekt dat ik de winkel van streek kan maken. Niet als ik verdrietig ben, maar als ik van streek en gefrustreerd ben (op het werk, enz.). Gelukkig raak ik niet veel van streek, en ik ben het over het algemeen in mijn koopkar, maar inspecteer ik nooit.

Heb je ooit het gevoel gehad dat je inferieure service hebt gekregen in een winkel of winkel vanwege je uiterlijk, etniciteit of geslacht? Niet in tassen, echter in een David Yurman -winkel. Mijn verloofde evenals ik was huwelijksgebieden voor hem uitchecken, en ik stelde voor dat we naar David Yurman gingen om naar verschillende stijlen te kijken zonder enig de bedoeling van hen te krijgen. We zouden een stijl kiezen en naar een andere gaan, veel meer betaalbare juwelier, om iets soortgelijks te kiezen. Mijn verloofde was van mening dat de verkooppartner zowel pretentieus was en veronderstelde dat we een terugbetalingsplan zouden gebruiken, omdat hij er niet in één keer voor kon betalen. Hij is Afro-Latino (Caribische gebied), als dat een context toevoegt. Het vreemde was dat ze ook Latino was, evenals volgens mijn verloofde, sommige Latino’s discrimineren andere Latino’s, afhankelijk van waar ze vandaan komen. Ik ben Aziatisch, dus dat heb ik niet opgepikt. In Boston zijn er grote deals van welvarende wereldwijde stagiairs en jonge experts die Aziatisch zijn, dus mijn deal is niet onbekend in dit soort winkels.

Het geld

Wie betaalt voor uw tassen? All mij, behalve één Chloe Faye -tas (ik heb er 2), die mijn mama voor zichzelf heeft gekregen, maar aan mij verstrekt na sommigen gebruikte, omdat het ook weinig was om praktisch voor haar te zijn.

Zet u een budgetplan opzij voor uw tasaankopen? Ik stel geen afzonderlijk budgetplan voor tasaankopen. Normaal gesproken heb ik altijd voldoende in mijn controle/spaarrekening om te krijgen wanneer ik wil (wat toch niet vaak is). In plaats daarvan probeer ik mezelf te beperken tot 1 tas per jaar.

De taboe -onderwerpen

Heb je ooit een namaak gekocht omdat je niet kon betalen voor een designeritem? Ik had een namaak LV (die met regenboogmonogram) in de middelste instelling die uit een Chinatown in een stad kwam. Ik heb het niet begrepen, omdat ik niet kon betalen voor een designeritem, omdat ik de merken toen niet echt begreep. Ik geloofde hoogstwaarschijnlijk dat het schattig was.

Verbergt u ooit aankopen voor uw aanzienlijke andere? Ik kom af wanneer mijn andere helft precies vraagt ​​hoeveel een tas was. Hij grapt dat een tas veel duurder is dan mijn interactiering. Hij vindt het niet erg, omdat hij verklaart dat het mijn geld is, ik heb spaargeld, investeer volledig in mijn 401k, enz.

Wat is het gekste dat je hebt gedaan om een ​​tas te betalen? niets speciaals.

Gelooft u dat uw kopen ooit een probleem is? Heb je ooit het gevoel gehad dat je het moeilijk had met een koopverslaving? Nee, ik geloof niet dat het een probleem is. Ik ben extreem ingetogen als ik dingen zelfs voorbij tassen krijg. Ik geloof er veel over en onderzoek, vooral als het duur is. Zowel verkoop als aanbiedingen krijgen me niet eens, omdat u uiteindelijk nog steeds geld kost. Ik winkel niet vaak, maar als ik dat doe, geef ik graag aan kwaliteit, tijdloze stukken.

De rest

Nog andere dure hobby’s of passies? Huidverzorging – zonder twijfel. Ik heb niet echt een oog op deze kosten. Ik ga op een regelmatige basis naar de dermatoloog (acne, micro-needling), krijg routinematige gezichtsbehandelingen, kreeg een LED-masker, enz. Ik heb geprobeerd de kosten van mijn huidverzorgingsproducten te verminderen, omdat onderzoek je zal vertellen dat het allemaal is Over de componenten en niet over de kosten van het product! Ik heb altijd tegen cystische acne gevochten, gezien het feit dat mijn tieners -Elk soort antibioticum, crème, zonder enig gebruik en tonnen littekens. Het werd veel beter met een veel betere huidroutine later, maar minder stressoren, maar halverwege de jaren twintig nam mijn lichaam een ​​beslissing om met de 2e puberteit te gaan, omdat ik nog geen baby had en een beslissing nam Om me een stuk aantrekkelijker te maken voor potentiële vrienden door me hormonale acne op mijn kaaklijn te geven die me littekens bood die uitkomen. Mijn jaren van arme huid (nog steeds niet groot) hadden absoluut invloed op mijn zelfbeeld, zowel geestelijke gezondheid en welzijn, dus ik ben er niet betaalbaar op.

Ik besteed ook aan eten (boodschappen of restaurants). Ik zal niet aarzelen om die organische producten te krijgen! Of een degustatiemenu wanneer het al een tijdje. Ideaal nu, mijn enthousiasme is kamerplanten. Ik hou ervan ze te verzamelen, voor ze te zorgen, en zie ze groeien.

Sinds u uw biechtsterk in juli indient, heeft u nieuwe tassen aan de collectie toegevoegd?

Ja, een kleine Chanel -flapzak met topbeheer – een huwelijksevenementgeschenk van mijn moeder.

Hoe voorziet u uw kosten in de nabije toekomst vanwege het effect van Covid-19?

Ik voorzie geen enkele vorm van wijzigingen vanwege COVID-19. Eind vorig jaar heb ik gewend om de kosten in het algemeen te verlagen, niet sinds mijn monetaire omstandigheid (ongewijzigd), maar omdat ik tevreden ben en dankbaar ben voor wat ik heb en veel agressiever zou willen Bespaar zowel voor reizen als de toekomst.