Het is geen truc dat Fendi een moment heeft. In de afgelopen jaren heeft de populariteit van Fendi aan kracht gewonnen, dankzij een grote rol vanwege de terugkeer van de gerenommeerde stokbroodtas van het merk. Het lijkt erop dat er geen stopt met deze legendarische Italiaanse stijl nu het is wanneer het opnieuw een van de beste high-end spelers is. Je zult geen klachten van ons zien – het stokbrood en de traditionele peekaboo zijn enkele van onze favoriete tassen.

Voor het voorjaar van 2020 speelt Fendi op zijn huidige hits en biedt fascinerende kijk op zijn gekoesterde tassen. Door fascinerende fabricages zoals Terry Cloth en geweven leer te bieden, zijn deze tassen typisch lente. Deze nieuwigheidstassen zijn zowel fris als leuk. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze in pastel roze het beste op doel zijn met een van de populairste trends van dit voorjaar.

Fendi’s Cult Preferred Baguette Bag, die waarschijnlijk een van de meest prominente heruitgaven van het moment is, krijgt een leuke update in het luxueuze Terry Cloth. De ideale bijgezel van het zwembad, deze versie van het stokbrood bevat twee riemen voor dubbele functionaliteit. Het kan met de hand door de kleine handgrepen worden gebracht of worden gebruikt over de kijk op de langere riem.

Hoewel de langere riem niet instelbaar is, zijn beide riemen verwijderbaar, waardoor deze tas echt overuren kan werken. Hoewel duur voor een tas die helemaal leervrij is, is het luxueuze Terry Cloth een uitstekende keuze voor degenen die selecteerden om geen leer te dragen of gewoon voor degenen die van een geweldige nieuwigheidstas houden. De Medium Fendi Baguette wordt nu aangeboden via Fendi voor $ 2.590.

Een andere uitstekende keuze uit de Spring 2020 -tassen van Fendi zijn de bijgewerkte Peekaboos. Een traditionele tas en vorm, de Peekaboo is een van Fendi’s vele gerenommeerde tassen. Aangeboden in een breed scala van maten, kleuren en verzinsels, wordt de peekaboo bijgewerkt in een uitgebreid geweven leer voor de warmere maanden die komen.

Meestal een van Fendi’s veel meer gestructureerde stijlen, deze bijgewerkte nieuwigheidsversie van Fendi’s traditionele peekaboo is een beetje veel meer relaxter. Het geweven leer is zowel zacht als minder welgevormd, dus als je een gestructureerde vorm kiest, is dit niet de tas voor jou. Aangeboden in drie maten: zowel Mini, Medium als Large, er is een versie voor iedereen.

Terwijl het mooie geweven leer doorkomt, omdat de tas volledig ontevreden is, houdt de Peekaboo-tas uw persoonlijke bezittingen beschermd met zijn gerenommeerde gouden turnlock. Alle maten bevatten ook een afneembare langere riem voor het nemen van of crossbody slijtage. De gerenommeerde klein in pastelroze verkoopt voor $ 4.800, terwijl de tan big u $ 7.200 terugzet.

Winkel Fendi Spring Tassen hier