Ik heb afgelopen vrijdag een goede hoeveelheid tijd doorgebracht om te klagen over een bijzonder slechte kleuroptie die Marc van Marc Jacobs Autumn – Lavender produceerde. Het is gewoon niet schattig. Ik blijf bij die bewering!

Maar omdat ik het merk als geheel leuk vind, evenals ook, omdat ik graag kredietwaardigheid wil geven waar kredietbeoordeling verschuldigd is, moet ik jullie allemaal in de richting van een van zijn vele geweldige kleurenkeuzes wijzen: het heldere, verzadigde rood van de Marc van Marc Jacobs Strippy Zippy Groovee Bag (probeer dat drie keer snel …).

En wat een geweldige kleur is het. Omdat van de methode dat rode pigmenten leer volgen, is het echt een uitdaging om een ​​heldere, echte rood te krijgen om op een handtas te verschijnen. Het is meestal afgewerkt met behulp van het voltooien van octrooi om de kleur veel effectiever te maken, en dat je zelden het type levendigheid in een zacht leer ziet. Dat is echter precies wat we hier hebben, en het is briljant.

De vorm is natuurlijk klassiek. Het is een van de vele variaties op het Groovee -thema van MBMJ, evenals het hebben van beide bovenste handgrepen en een opname op riem (verwijder de opname op riem wanneer je het draagt, ik smeek je) om je plezier. Het heeft er echter een goed gewicht aan, maar niet zo goed zwaar, en het is enorm voldoende om al je onzin vast te houden (nou ja, het is tenminste enorm voldoende om de mijne te houden. De grootte van je onzin kan variëren) . evenals in die hemelse roodtint, wat heb je nog veel meer nodig? Koop bij SAKS voor $ 498.