GELOVENDE VRIJDAGENDE VRIJDAG VAN JUNI, Roundup -lezers! We hopen dat je Midyear -maand goed begint, en misschien kunnen we het helpen, samen met een aantal geweldige onthullingen, waaronder een paar verbluffende tassen in Proenza Schouler, een aantal behoorlijk buitengewone koopjes in het algemeen winkelen en nog veel meer.

We weten niet wat er aan de hand is, maar onze tweedehands koopjes in het algemeen schoppen absoluut onze sokken af. Deze Charlotte Olympia -schoenen werden verkocht voor meer dan $ 1K, en onze slimme koper Luxedeeb greep ze op voor $ 80! Mis het Louis Vuitton -polsbandje van MLM05004 niet en de coole tinten van Tomsmom.

Deze thread is absoluut op een rol, en het lijkt erop dat het nu een goed moment is om zendingen en tweedehandswinkels te winkelen, dus ga er weg! Algemeen winkelen is een goede plek om de beste methoden van een aantal van de beste methoden van onze leden te leren kennen om koopjes en uitverkoop te vinden, dus kom langs voordat je volgende spree en kijk hoe het is gedaan.

Wat denk je hiervan? We maken een punt om te bezoeken onthult wanneer het het eerste uitstapje van een lid is in het merk, en deze verbluffende Suede Proenza Schouler PS1 van CMARS is inderdaad een grote ingang!

Ook in Proenza Schouler stal deze zoete en absoluut “witte hete” tas ons hart. Het leer ziet er soepel en weelderig uit en de gemengde hardware is een genie. Rowy65 noemde haar draad absoluut goed, en we hopen dat dit niet de laatste kleine koerier is die we op het portemonnee zien.

Wist je dat we een gloednieuw Valentino -schoensubforum hebben? Nou, dat doen we, en onze onvermoeibare moderators hebben alle Valentino -schoengesprekken naar deze New Haven verplaatst voor liefhebbers van de Rockstud en andere Valentino -aanbiedingen.

In de Thread van Memorial Day Sale vonden we deze heerlijk minty rockstuds die Lucky -lid Anasa scoorde met 75% korting! Dit subforum heeft absoluut alles wat je moet weten over Valentino -schoenen, dus kom langs om de stijlen, winkelmethoden en al het andere te vinden dat je moet weten om je voeten in deze hete schoenen te laten glijden.

En over geweldige schoenen gesproken, NNCNXX liet deze week haar nieuwe Christian Louboutin Argotiks zien, en WOW. De Argotik heeft een echt interessant hielontwerp en is de moeite waard om nader te kijken, die NNCNXX graag op een aantal geweldige foto’s deelt. Louboutin -fans zullen absoluut een nauwe, aanhoudende blik op de nieuwe schoenen van Heidipipkin willen bekijken: Pigalles in de oude gesneden stijl, en we waarschuwen je, ze zijn verbluffend.

In Chloé deze week pronkte Aurora0709 niet één, niet twee, niet drie maar vier nieuwe tassen! Dat is absoluut geen slechte manier om haar relatie met het merk te starten. Als je niet bekend bent met de Faye -tas, wil je de draad van Mona_dayna bezoeken – ze viel op het eerste gezicht voor deze tas, en we kunnen zien waarom. Lotusfeet heeft ook een nieuwe tas: een heerlijke grote Marcie. Er zijn veel gesprekken gaande in Chloé, en het is een goed moment om binnen te komen en dit merk te leren kennen.

Nou, dit is absoluut niet iets dat je elke dag ziet. Deze prachtige gooard geniet van riemen komen naar ons toe van Goyard Connoisseur Jbigelow, die, in een schittering, een ongebruikte gooard zak had omgezet in genietige riemen. Genie! Gewoon een andere reden waarom we van onze Pursorum -leden houden.

Wat zit er in de tas? Hint: het is fantastisch! Kom in de thread van LvuittonAddict om te zien wat er nieuw is.

En omdat GoYard deze maand echt opsloeg, konden we het niet laten om het prachtige paar van Gucci*geliefde op maat gemaakte tassen te delen. Zijn ze niet cool?

Beste vrienden, dat is het voor ons deze week. We wilden je niet hongerig wegsturen, dus geniet alsjeblieft van een kleine snack van Taraunnie en onze favoriete draad, ik at dit, die je in de keuken kunt vinden.

We hope you took pleasure in this little exploration of the PurseForum. It is our pleasure to bring you pretty bags and shoes from fashion’s a lot of interesting destination. We hope you have a great week and we will see you ideal here in seven short days!