Wanneer Apple de markt overspoelt met nog een ingenieus mainstream -product, zorgt de introductie voor twee dingen. Ten eerste zal het enorm succesvol zijn. Meer dan 300.000 aangeboden op de allereerste dag getuigt daarvan. Ten tweede zal een overvloed aan accessoires zich extreem nauw houden. De Mobile Gadget Accessoire Market trekt jaarlijks grote miljoenen omzet en het is alleen maar rationeel dat de enorme modehuizen zullen proberen een stukje van de taart te krijgen.

Louis Vuitton is meestal extreem snel om te voldoen aan hun eigen lijn extravagante technische accessoires. Net als bij de iPhone heeft LV nu hun eigen scala aan situaties uitgebracht voor de prominente iPad. De Louis Vuitton iPad -situaties worden aangeboden in traditioneel monogram en damier canvas smaken voor een bedrag van $ 366.

Persoonlijk blijf ik bij de lichte Apple -situatie van $ 30 voor mijn iPad. Ik kan het betalen van bijna net zoveel valideren voor een situatie als ik betaalde voor de hardware die naar verwachting zal beschermen.