VBH Brera Croc-Pilted Handtas, $ 3650 via Neiman Marcus

Het was een moeilijke dag van economische realiteiten en kunstkritiek hier in de buurt, dus waarom niet eenvoud in de middag met iets duidelijk prachtig zoals de vbh brera croc gewatteerde handtas? Je begrijpt dat je dat wilt.

VBH heeft indien mogelijk persoonlijk nodig, omdat ze prachtig zijn in een methode die vergelijkbaar is met die van Hermes -tassen – het is moeilijk om het nauwkeurig op een stockfoto te vangen. Omdat ik dicht bij het vlaggenschip Barneys in New York ben, heb ik de mogelijkheid gekregen om te spelen met een paar van de beperkte krokodile Brera -tassen van het merk, waaronder een sublieme ivoorversie, maar dit is degene die ik het graaf De meeste nu; De waarheid dat het geen kostentag van Five-cijfers van de vijf cijfers nadert, is slechts een bonus.

Ik geef de voorkeur aan gewatteerde faux croc boven de afgestempelde of reliëf alternatieve om een ​​paar redenen. Zowel eerst als vooral, het ziet er niet precies uit als het echte ding, maar in plaats daarvan valt het op als een fascinerende creatieve benadering. Faux Exotics zal altijd stoppen met werken als een perfecte kopie van routinematige exoten, dus het selecteren van een aantrekkelijke techniek die niet gericht is op precieze visuele replicatie is een verstandige zet. Dit quilten laat precies zien hoeveel precieze werk er in dit type tas gaat, en het voegt een heleboel textuur toe, maar het maakt de stijl niet van minder neutraal of aanzienlijk duurder dan gewoon zwart leer. Voor mij lijkt dat overal succes. Koop met Neiman Marcus voor $ 3650.