Trends uit de jaren 2000 blijven de Supreme regeren in de modewereld, en hoewel Gen Z voor het eerst Y2K -mode ervaart, kan de rest van ons zich de originelen herinneren. Als je een handtasliefhebber was in het midden van de jaren 2000, dan zul je ongetwijfeld de monogram denimlijn van Louis Vuitton herinneren. De spijkerzakken van Louis Vuitton hielpen bij het definiëren van een bepaald tijdperk in de handtaswereld, en de gerenommeerde monogram denimcollectie blijft een geliefd onderdeel van de moderne handtasgeschiedenis. Nu brengt Louis Vuitton het terug en herschept de geliefde tassen in een nieuwe Jacquard -denim.

Louis Vuitton LV Monogram Denim Jacquard Collection

De vele gerenommeerde ontwerpen van het huis worden verlevendigd in rijke indigo -tinten, met een steenwasse effect en Jacquard -techniek, allemaal met het onmiskenbare monogrammotief. Denim overstijgt generaties, blijft een nietje van de garderobe van elke vrouw, en het is keer op keer gebruikt door Louis Vuitton. Het tijdloze monogrammotief, in combinatie met het nietje van denim, zorgt voor een gemakkelijk te dragen, elegant ontwerp. De collectie zit vol met handtassen en accessoires die knallen. Van de Onethego Tote en de nieuwe luszak tot de klassieke snel en meer, Louis Vuitton heeft zijn vele geliefde ontwerpen in dit nieuwe materiaal uitgerust.

Constructie en materialen

Hoewel we eerder denim door de Maison hebben gezien, is deze gewassen denim onderscheidend en innovatief. De denimlook wordt bereikt door een Jacquard Weaving -techniek, waaraan het huis werd gedacht en exclusief voor deze collectie werd ontwikkeld. De techniek is niet alleen ideaal van de gerenommeerde denim, maar het maakt de stof ook sterk en garandeert dat het patroon niet na verloop van tijd zal vervagen. Het is ontwikkeld om lang te duren, maar voelt nog steeds zacht en soepel aan. Elk stuk is afgewerkt met indigo kalfsleer lederen trim en wit contraststiksels. Geen detail blijft onopgemerkt met deze collectie en het interieur van elke tas is bekleed in een omgekeerd denimmateriaal, dat de indruk wekt dat het de onderkant van de buitenkant van de zak is. De collectie heeft ook een roze colorway die op bepaalde stukken verschijnt, zoals de Nano Speedy. Ontdek veel meer van de onderstaande collectie en winkel nu via Louis Vuitton.