Ik weet niet wat er elders in het land gebeurt, maar het is een soort natte veer in mijn nek van het bos geweest . En het lijkt altijd te regenen in het weekend, precies wanneer ik ergens een prachtig naartoe wil of iets spannends doen of iets nieuws dragen, mijn plannen volledig verijdelen. Het is duidelijk dat ik bitter ben.

Maar als er iets is dat me weer gelukkig zou kunnen maken, zou het een door regen passende tas zijn die nog steeds zonnig genoeg is om me slecht weer te laten vergeten. Misschien is zoiets als de Marc van Marc Jacobs Nylon Q Moon Sling Small Crossbody is precies wat de dokter heeft besteld?

Er is geen kleur meer op zonneschijn dan geel, natuurlijk, en een shot ervan op een grijze, sombere dag is iets dat we allemaal van tijd tot tijd nodig hebben. Deze tas is ook nylon in plaats van leer, waardoor het bijzonder geschikt is wanneer het weer smerig wordt. Deze look kan te jong zijn voor alle vrouwen om het te omarmen, maar ik wil me meteen aanmelden voor een van deze tassen. Koop via SAKS voor $ 198.