Het plaatsen van een tas die eruit ziet, maakt me altijd een beetje nerveus. Nou, kras dat. Het plaatsen van een tas als deze maakt me alleen nerveus als ik het leuk vind, en ik heb het gevoel dat ik op het punt sta te horen hoe verkeerd ik ben en hoe vreselijk het is. Bloggers hebben gevoelens. Nou ja, hoe dan ook.

Maar ik kan er niets aan doen. Ik denk dat de Hobo van Kansas City van Alison Wood Max echt interessant en goed uitvoert is. Dat is mijn verhaal en ik blijf erbij. Je zult me ​​anders niet overtuigen! Bovendien is het een tas die nog niet al je vrienden hebben (nog).

Ik geef toe dat ik absoluut geen context heb als het betrekking heeft op deze ontwerper, behalve wat de kleine blurb op de website van Neiman Marcus me vertelt – ze woont in New York, de materialen komen uit Italië. En echt, dat is alle context die ik nodig heb om te kopen om te weten dat ik van deze tas hou en er een wil voor de herfst.

We hebben allemaal een hekel gehad aan tassen die deze eerder hebben (ik weet dat ik …), maar voor mij is er een groot verschil tussen een randfoto’s en het ongetwijfeld oordeelkundig gebruik van geraspte leer dat het lichaam van deze tas vormt. Als er niets anders is, is het een zoom in de moeite waard: het leer is een verscheidenheid aan subtiel verschillende kleuren en soorten, en het komt allemaal samen in een elegant gecontroleerde chaos die positief aantrekkelijk is.

De kleine verschillen in de kleur zijn wat de tas voor mij maakt, en ze brengen echt de interessante constructie van deze specifieke hobo naar voren. Het is gewoon rommelig genoeg zonder te rommelig te zijn, en de enigszins verwarde look is er een die enorm is onder starlets ideaal. Als de ontwerper weet wat goed voor haar is, zal ze deze tassen naar Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale en al hun vrienden sturen – de modemedia zouden in een mum van tijd over haar lijn gaan over haar lijn. Ga door Neiman Marcus voor $ 595.