Ik ben dol op kleurenblokkering. Ik hou van de manier waarop de schijnbaar gemakkelijke trend de modewereld snel overnam en iedereen het gevoel had dat een nieuw idee op een baanbrekende manier werd geïntroduceerd. Toch werkt de trend zo goed op iedereen, met solide kleuren die samen zijn gekoppeld om een ​​strakke maar gewaagde blik te geven. De handtaswereld heeft ook de trend opgenomen, met talloze ontwerpers die versies vrijgeven van de trend die volgens hen mensen zullen laten zoemen. Maar zoals altijd doen sommigen het op een manier die ons naar binnen trekt, en anderen missen het doel volledig.

Chloe miste het stempel met zijn Gabby Bucket Bag en zijn zustertas, de Chloe Gabby gemengde Snakeskin Duffel is net zo slecht, zo niet erger.

Chloe Gabby Mixed-Snakeskin Duffel, $ 4335 door Neiman Marcus

Ik weet dat Python aanzienlijk is voor de herfst, maar het mengen van Viper, Ayers en Python Snakeskin in één ontwerp maakt me duizelig. Ik wil zo graag voor deze tas om op de een of andere manier te werken, ik wil dat het een van die eigenzinnige accessoires is die er schandalig uitziet, maar de beste hoeveelheid pit heeft om me te lokken. Maar dat doet het niet. De tas valt ver van zijn doel en biedt een verwarrende hoeveelheid gebroken kleuren en patronen op een tas die naar verwachting klassiek in zijn vorm zal zijn.

Ik hield van de richting die Chloe innam toen ze de Marcie uitbrachten, maar hun recente ontwerpen laten me in de war. Wie is het Chloe -meisje? Weet Chloe zelfs wie het Chloe -meisje is? Het enige dat ik voel, is verloren bij een aanzienlijk prijsetiket van $ 4.335 via Neiman Marcus.