We zijn terug! Zeg je dank voor het langskomen voor nog een editie van de PurseForum Roundup. We hebben genoeg te laten zien deze week, dus voel je comfortabel, krijg je een drankje en laten we ermee bezig zijn. Deze week hebben we onze net recent opnieuw gevestigde juwelenbox bekeken, en vervolgens een wervelwindexcursie van enkele van onze andere voorkeursstops.

We hebben onlangs drie nieuwe subforums toegevoegd aan onze mode -sieradendoos! Nu kunnen fans van Van Cleef evenals Arpels, Tiffany & Co. en Cartier ideaal springen in hun favoriete gesprekken in speciale subs, alleen voor hen. Om te vieren is hier een blootstelling van elk van onze nieuwe subs!

Ten eerste deelde Hennifer deze prachtige 5-motief vintage Alhambra-armband van Van Cleef en Arpels. We vinden het leuk wanneer onze heren ons een sliphoogte geven op een cadeau.

In Tiffany & Co. publiceerde Leechiyong haar mooie Robedo Toggle Bead -armband. Waarom het werd stopgezet, is een mysterie; Dit stuk is sensationeel en we waarderen een mogelijkheid om het opnieuw te zien! We hebben alle gesprekken van Tiffany & Co. van de Jewelry Box naar dit subforum verplaatst, en het is al vol met veel te zien en te praten.

Annakian is absoluut geëgaliseerd toen ze een prachtige Juste Un Clou toevoegde aan haar al indrukwekkende, glinsterende Cartier -achtige stapel. Het is veruit de veel prominente aanbod van Cartier, maar we hebben genoeg om over te praten wanneer het onderwerp horloges of de Trinity -lijn is. zijn er zowel beschikbaar als zien, wij geloven dat u ons nieuwe formaat leuk zult vinden.

We hopen dat je onze nieuwe juwelenbox zult inspecteren; Ongeacht uw blingvoorkeur, wij hebben u gedekt.

Het wordt tijd dat we in een hoge versnelling zijn gekomen voor het late voorjaar en vroege zomer in House & Garden. Jesssh werkt aan haar dek, evenals onze leden zijn verheugd om een ​​handje te helpen – het lijkt alsof Jesssh zeker een goede start heeft gedaan.

Home & Garden is slechts een van de veel sterren in onze speeltuin: een sterrenbeeld van niet-mode-thema subforums onze leden houden van bellen naar huis. Deze week zoemde onze televisie en bioscoopsubforum toen de monumentaal prominente Mad Guy -serie ten einde liep. Als je zowel Don als de bende mist en dit evenement wilt verwerken, zijn we hier voor jou! Natuurlijk zijn er threads voor elke mogelijke show, dus afneemt en maaltijd over je favoriet.

In de glazen slipper herinnerde Bagcat ons deze week aan de mantra van Ines de la Fressange in de draad van Chanel Ballet Flats. Of het nu gaat om een ​​voorkeurst -shirts van Old Navy, of de beroemde comfortabele schoen van Chanel, deze aanbevelingen hebben absoluut de tand des tijds. Evenzo hebben we in de glazen slipper concepten over het stylen van je Birkenstocks.

We verlaten de glazen slipper nooit zonder een kijkje aan de Aquazzura -draad. Deze schoenen zijn altijd opvallend, evenals onze leden hebben deze sterke lijn liefdevol omarmd. Deze week zijn we verheugd om de oogverblindende nieuwe schoenen van CC.LV4EVA te delen, evenals ze ons ook op een modelleringsschot getrakteerd.

We zagen geweldige deals van Tory Burch -tassen en flats op een recente vakantie, die ons beïnvloedden om te inspecteren wat er aan de hand is met onze Tory -sub. Deze week ontdekten we Hellotea’s kleine Robinson, samen met haar prachtige versieringen voor en in het midden.

Mis de Canary Yellow Tote van April251 niet; Deze voorjaarstas zal je zeker in de stemming brengen voor zonnig weer! Als Tory Burch -flats op uw verlanglijst staan, wilt u misschien afnemen in deze discussiedraad van Caroline om de meningen van onze leden over deze hitschoenen te krijgen.

Hier is een traditioneel antigona dat we deze week in Givenchy hebben ontdekt. Dit is Kyokei’s allereerste designer tas ooit, evenals wat een methode om te beginnen. Kyokei is begrijpelijkerwijs in de wolken en plant al haar volgende aankoop! Zie X3shar’s onthulling voor nog een tas in dit leer en kleur, waar veel meer mooie foto’s ons echt verkopen op deze combinatie!

Over buitengewone antigona’s gesproken in tijdloze kleuren, zorg ervoor dat je deze thread opneemt, waar het linnen centraal staat in de onthulling van Nashpoo. Als u moeite hebt om te kiezen voor uw volgende Givenchy, neemt u de antigona- of Nightengale -draad af om uzelf te helpen.

Bedankt voor het delen van uw vrijdag met ons. We houden van de taak om door de portemonnee te zwerven om mooie tassen voor je te ontdekken, en het is altijd leuk om niet-fashion onderwerpen te ontdekken die je misschien ook leuk vindt! We zullen volgende week terugkomen, en in de tussentijd, genieten van de week, het weekend, evenals deze charmante lente!