merk je ooit een specifiek tasmerk dat niet precies nieuw is – meer als niet in gedachten – veel meer op je tas radar? Het is alsof je plotseling, op een dag, erkent dat je helemaal in dit merk bent, omdat de tassen gewoon blijven opduiken, net zo goed als je er echt van houdt. Dat is precies hoe ik denk over MCM. In de afgelopen acht maanden tot een jaar ben ik verbaasd over hoe vele keren ik een MCM -tas zag waar ik echt van hield. Het is niet zo dat ik niet eerder niet begreep of van talloze MCM-tassen, ik geloof dat ik gewoon gebruikte om te geloven dat MCM voornamelijk zakken is voorzien van zijn (zeer bekende) monogram-logo, maar het merk is zoveel meer dan dat ! Onlangs heb ik een dubbele take gedaan toen MCM ons monsters stuurde van de Patricia -bezaaide hobo.

Deze tas is strak, stijlvol, evenals stijlvol op een eenvoudige manier, evenals in de woorden van MCM, deze hobo “benadrukt onvoldoende chic.” Het werd beïnvloed door de gekoesterde Patricia van MCM op de tas, maar het ruilt in een gebogen, eenvoudige stijl voor de veel meer gestructureerde, boxy vorm van zijn voorganger. Een gemakkelijke stijl met verhoogde details zorgt voor de ideale dagelijkse tas, evenals dat is wat ik leuk vind aan deze. Het is eenvoudig te dragen en ziet er geweldig uit gestileerd met jeans, zoals we deden voor onze shoot, en ik zou mezelf misschien ook zien gooien over mijn kijk op of in de boef van mijn arm samen met een chicere look of een veel meer relaxte-hello, sneakers! Ik vind het leuk dat de studs niet erg delicaat zijn, maar ze zijn ook niet omvangrijk of net zo goed. In de woorden van Goldilocks zelf zijn ze precies goed.

De MCM Patricia bezaaide hobo is gemaakt van een fijn korrelig Spaans leer, en ik vond echt de hoge kwaliteit van dit leer leuk. Het graan maakt het echt prachtig om naar te kijken, terwijl het ook erg duurzaam lijkt, wat perfect is voor een tas die je elke dag gaat gebruiken. Gepolijste hardware-accenten de tas evenals een gegraveerde, gemakkelijk te bedienen duwstroomsluiting houdt uw bezittingen veilig. Deze hobo bevat twee riemen – een top deal met riem en een verstelbare kruislichaamsriem, die beide volledig verwijderbaar zijn, waardoor deze tas eenvoudig te dragen en extreem functioneel is.

Binnen is er een spleetzak aan het interieur vooraan, naast een zak met rits aan het binnenste interieur, die ik gebruikte voor cosmetica, evenals andere vergelijkbare producten zoals mijn pilkoffer, haarbanden, evenals haarclips. Meestal bewaar ik al dat spul in een klein cosmetica -zakje, dus het gebruik van de binnenzak van de binnenkant assisteerde volledig vrij de rest van de tas voor mijn spullen. De tas is bekleed in een katoenen twill, evenals de algemene afmetingen zijn 7,7 ″ x 8,9 ″ x 2,6 ″. Deze bezaaid vrouw verkoopt voor $ 965 en wordt aangeboden via MCM.