Als het gaat om gelukkige, zomerse tassen, denk ik meteen aan Kate Spade. Opgroeien in het zuiden in een stad waar Lilly Pulitzer in overvloed aanwezig is, zouden de Kate Spade Brights altijd uitkomen wanneer het weer opwarmde. Zonder falen zou zoiets als deze Kate Spade Jane Street Neda Calfskin -portemonnee worden gecombineerd met een heldere kleine cardi en een Pulitzer -jurk.

Het is helemaal niet mijn stijl. Zie je, ik zou de portemonnee combineren met iets heel anders dan deze specifieke zuidelijke preppy -stijl, zoals met iets eigenzinnigs en Boheems voor een mooi contrast. Dat laat echter alleen zien hoe veelzijdig deze kleine portemonnee het is.

Het kan niet alleen worden gebruikt als een koppeling, maar de kleur is schoon en het leer is glad. Het kan overdag in een tas worden gegooid en ‘s nachts alleen worden gedragen om een geweldig paillettennummer te vergezellen. Neem het gewoon voor een spin, of je nagels zwart zijn geverfd met strass of geschrobd en verzorgd. Koop via Bloomingdale’s voor $ 185.