Wat als het geval in kwestie de zuurgeel proenza schouler iPad-case was, wat gemakkelijk de minst iPad-case-uitziende ontwerper iPad-zaak is die ik heb gezien, gezien het feit dat de ontwikkeling van het product? Hoe veel vaker denk je dat ik de uitdrukking “iPad Case” in dit bericht kan werken? Ik zou zeggen dat de over-under zes is.

Hoe dan ook, dit ding is een soort looker, toch? En voor $ 685 is het betaalbaarder dan een van de andere klauwen van Proenza Schouler met een lange opname, en in tegenstelling tot veel uitgehoudende iPad -gevallen (1), heeft deze eigenlijk een functionele voorkas en dezelfde details als de rest van het merk dat van het merk handtassen. Dus ik vraag je: waarom laat je de iPad niet thuis, gooi je reguliere dingen naar binnen en draag deze iPad -hoes (2) als een koppeling?

Ik zie geen reden waarom niet, eigenlijk. Het leer in deze zaak is niet rigide, en wat heb je echt nodig voor een avondje uit dat zo omvangrijk zou zijn? Een telefoon, een kaartkast, wat geld, een lippenstift, je sleutels; Dat zou allemaal in deze iPad -zaak (3) passen zonder het op een lelijke manier uit te puilen, en de heldere kleur noemt mijn naam nu zo luid ideaal. Bovendien zijn de lijnen van dit ontwerp een beetje grimmig en rechter dan die van de PS1 -koppeling, die erg actueel aanvoelt in het esthetische klimaat van vandaag. Bovendien, zoals ik al zei, zijn iPad -gevallen (4) betaalbaarder dan koppelingen! Dus waar wachten we nog op? Ga door Proenza Schouler voor $ 685 (ook in oranje rood en zwart).

Oh, en goed voor diegenen onder jullie die op de Under wedden. Ik heb er maar vier gekregen.