Voor de langste tijd heb ik geassocieerd met carry met draagtassen. Het kostte me een tijdje om te beseffen dat Chloà © ook echt weet hoe hij prachtige klauwen moet maken. Misschien was dat een beetje bekrompen van mij. Maar hey, ik heb me de fout van mijn manier gerealiseerd en ik verwacht nu allerlei geweldige tassen van Chloà ©, niet alleen waar ik oorspronkelijk aan gewend was.

Mijn mening begon te veranderen toen ik Amanda’s recensie van de Chloà © lederen boog hold afgelopen herfst zag en onlangs doorging met Megs ‘recensie van de Chloà © Iris Strass Chrochet -koppeling. Dus ik heb mijn in de gaten gehouden voor veel meer ongelooflijke creaties en heb nog een andere gevonden die ik echt leuk vind.

Het woord dat in mijn gedachten blijft opduiken bij het bekijken van de chloà © etty kleine geborstelde leerpartij is glamour. Dit vasthouden heeft goudborstelig leer, gouden ritssluiting langs de voorkant en goudkleurige kralenafwerking. Ik weet niet hoe het met je zit, maar vaak afdwaal ik weg van alle gouden of zilveren tassen. Voor mij kunnen ze eruit zien alsof ze veel te veel aan de hand hebben. Het is bijna een beetje overdreven. Dat is echter niet eens op afstand in de buurt van wat we hier hebben. In plaats daarvan speelt elk gouden element prachtig af van het volgende. Het is alsof elk gouden element wervelt en draait met het volgende in Best Unison. Open het ruim en je zult zwart leer vinden dat ongetwijfeld een donker contrast biedt met de glans die je aan de buitenkant van de tas ziet. En stel je voor hoe veel outfits dit goed kunnen werken – ton! Ga door Net-A-Porter voor $ 1265.