toen ik de Gucci Happiness Boston -tas met sneeuwpop en olifantenafdruk bedekte, was de reactie gemengd (behalve op Facebook waar veel van iedereen de tas sterk leuk vond ). Maar ik niet. Ik vond deze tas leuk vanaf het moment dat ik hem voor het eerst zag. Zie je, ik heb onlangs een kijkje genomen in mijn portemonnee en besefte dat ik zowel levendige als grillige ontwerpen ontbrak. Mijn collectie stroomt over met uitstekende lederen tassen, maar ik wilde niet alleen dat ik ook een aantal tassen moest toevoegen die worden aangegeven om licht te worden opgenomen en die aangegeven leuk te zijn. Ik ontdekte het in de fluorescerende tweed -tas van Marc Jacobs, net zo goed als ik het in deze Gucci -tas heb ontdekt.

Begrijpt u wie er nog meer aangetrokken is? Elle MacPherson.

Ik moet toegeven dat ik al jaren de jaloezie van Elle Macpherson heb gehad. Ze combineert op de een of andere manier verbluffend met relaxte zo goed dat het me boos maakt. Naast haar hele donkere ensemble voegde Elle een levendige aanraking toe met de Gucci Happiness Boston -tas met sneeuwpop en olifantenprint.

Ik vertelde je alles dat ik deze tas ging kopen, evenals ik. Het verscheen vorige week evenals Vlad en ik ben van plan om er binnenkort een foto -shoot mee te doen. Persoonlijk is het geweldig! Deze tas is niet aangegeven ongelooflijk serieus te worden genomen, maar het is allemaal voor de grap (terwijl het ook voor een geweldig doel is). Ik kijk uit om het te combineren met een frisse witte top en de zomerse kaki -broek! Ga met Gucci op internet voor $ 695.