Happy Friday Iedereen! We zijn er vandaag weer mee bezig met nog een partij eye-candy voor uw kijkplezier. Ik ben dol op het doorbrengen van de extra uren in mijn dag rondsporen op het portemonnee. TPF is een plek om te zien en gezien te worden, dus blijf alsjeblieft delen! Hopelijk kunnen we je helpen een beetje vreugde te vinden met niets anders dan een goede ole -gevormde tastherapie. Laten we dus meteen duiken op onze wekelijkse TPF -ronde. Voor degenen onder u die hier nieuw zijn, zijn deze Roundups -foto’s die door onze eigen leden op threads op het portemonnee hebben geplaatst. Dat gezegd hebbende, laten we gaan …

Ik besloot om de dag te beginnen door het Gucci-sub-forum te verkennen waar ik de draad “Marmont Pastel Colors” tegenkwam. Lid Fermiparadox plaatste een super zoete nieuwe toevoeging. Ik kijk er ook een van deze ook voor mezelf aan – dank je dat je ver wilt delen!

Een van mijn favoriete uithoeken van het forum om in te checken is de thread ” Sheltering op zijn plaats ‘met Hermès’, waar lid Hillychristie een mooie Evelyn en een nog mooiere ananas ondersteboven cake plaatste! Ik kwijlde over beide om eerlijk te zijn.

In het Louis Vuitton-sub-forum heb ik ingecheckt met de “onderdak op zijn plaats met LV” -draad en kon het niet helpen om te glimlachen naar lid Mybelongs naar het knappe olifantenmodel van Louis. Die accessoireset is serieus kwijlen waardig.

De volgende was de “Welke handtas/portemonnee draagt ​​u vandaag?!” Draad in de handtassen en portemonnees sub-forum. Ik hield van dit schot dat Roundandandandand Round brak! Ik heb absoluut een zwak voor bloemen en moerbei, dus ik kon het niet laten om deze snap in onze ronde op te nemen.

Ik nam ook een duik in het Chanel Club -huis en merkte dat “de trendy club!” Thread was trending, dus kwam ik langs om het te bekijken. Ik werd verliefd op de donkere naakt trendy van Member Paskegirl65. Wat een knaller.

Last but zeker not least, ik ontdekte het “Wat draag je? *** Instagram thread *** ”Waar mensen hun Instagram -tasfoto’s delen. Lid LI94 plaatste haar Celine Nano Sittin ‘mooi.

Dat is alles voor mensen van deze week. Ik hoop dat deze mooie kleine line-up een goede afleiding was, maar als je merkt dat je nog steeds meer wilt zien, of als je het gewoon wilt chatten, hebben we een aantal geweldige draden in ons sub-forum “Sheltering op zijn plaats” voor jou! Bovendien als je op zoek bent naar iets helderachtigs, raad ik zeker de “kleine dingen aan die je gelukkig maken!” draad!