Als je één ding over Stella McCartney begrijpt, is het waarschijnlijk dat ze geen leer of vacht in haar ontwerpen gebruikt. Stella is een grote PETA -advocaat geweest en heeft zich zelfs gewaagd aan een op internetdemonstratie tegen bont. Wat zou u echter geloven als u deze ontwerper een portemonnee zou maken met echt leer? Zou dat haar een algehele hypocriet maken voor degenen die hebben voldaan aan deze anti-leer en bontontwerper?

Saks brengt een paar portemonnees van Stella McCartney en schoenen. Veel producten worden aangeduid als faux-leer, maar tot mijn verbazing ontdekte ik de Stella McCartney Patchwork-koppeling geïdentificeerd als “Navy Leather en Material Patchwork met tonale topstik”. Ofwel Stella is afgedwaald van wat ze ons allemaal heeft verteld, of Saks heeft een ernstige fout gemaakt. Dit is het type of de fout die veel meer is dan alleen een eenvoudige fout, het is zo’n ernstige fout voor degenen die voldoen aan Stella en haar anti-animale gebruiksovertuigingen. Zelfs op de site van Stella worden tassen geïdentificeerd als ‘patent’ in plaats van de verplichte ‘faux’ als een voorvoegsel toe te voegen.

Als je zou ontdekken dat Stella McCartney leer of vacht in enig soort van haar ontwerpen gebruikt, zou je haar dan als een hypocriet zien? Gelooft u dat het haar de geloofwaardigheid zal maken?

Het leer? Koppeling wordt aangeboden met SAKS voor $ 695.