De lentemaanden zijn zeer uitdagend geweest voor luxemerken. Sommigen hebben hun bedrijfsmodellen volledig veranderd, ervoor kiezen om nieuwe releases terug te drukken of om stilletjes door te gaan met minder fanfare dan normaal, en andere merken zoals Chanel en Louis Vuitton hebben wereldwijde prijsstijgingen ingesteld. Nu hebben de afgelopen weken een geheel nieuwe reeks uitdagingen gebracht, omdat sommige regio’s hun winkels beginnen te heropenen, terwijl anderen gesloten blijven. Talloze winkels in Europa zijn begonnen met heropening, dus het is niet onverwacht dat de nieuwste tas van Louis Vuitton momenteel alleen beschikbaar lijkt te zijn voor de Europese markt. Informatie over deze nieuwe tas begint langzaam uit te druppelen en vandaag geven we je een eerste blik op de gloednieuwe Louis Vuitton Pont 9 -tas.

De Louis Vuitton Pont 9 -tas is een alle lederen kleptas die is afgewerkt met gewaagde logo -hardware. Dit gestructureerde ontwerp is strak en beschikt over gebogen lijnen, die een stijlvolle en verfijnde sfeer creëren. De hardware op deze tas – een oversized LV -logo in een gewaagde cirkel, is een kenmerkende huiscode die teruggaat tot de jaren 1930 die opnieuw is bedacht door creatief directeur Nicolas Ghesquière. De tas, toepasselijk genaamd Pont 9, is vernoemd naar de oudste brug in Parijs (de Pont Neuf), die bovenop de rivier de Seine ligt.

De tas is volledig gemaakt van glad koeienhuid uit het lichaam van de zak tot zijn bekleding en zelfs voering. Hoewel eenvoudig, bezit de tas een subtiele elegantie met verborgen details, zoals een gekleurde lederen voering en een monogrambloemmagetische sluiting, die onder de flap van de tas wordt gestopt. De tas heeft een verstelbare versie van de riem en binnen zijn er twee compartimenten – een groot hoofdcompartiment en een kleinere voorzak. Een zak met rits op het interieur van de achterkant werkt voor cosmetica of kleinere items. De totale afmetingen zijn 5,9 ″ L x 9 ″ W x 3,1 ″ d.

Eerder deze week werd de tas gelanceerd via zijn Europoan -website, in de detailhandel voor 2.870 €, en vandaag werd het in de VS gelanceerd voor $ 3.900. Winkel nu via Louis Vuitton.