We hadden gisteravond nog een Double-header van Real Housewives, met Real Housewives van Orange County die zijn acht seizoensdebuut maakten voor het tweede deel van de Real Housewives of Beverly Hills Reunion. Ik was bang dat de reünie ongelooflijk saai moest zijn als ze het achter de OC -première verbergen in plaats van de aflevering zijn eigen week te geven, die veel reünies hebben voor ten minste een van hun segmenten. Geen van de twee delen van Beverly Hills had die vrije tijd, en helaas was het omdat er niet veel interessant werd gezegd.

De OC -première was een beetje veel succesvoller, vooral omdat Vicky nog steeds een grimmige, enthousiaste lunatische is die nu vreemde voorwerpen in haar gezicht heeft gestoken. Veel van de rest van de première voelde als een aflevering van het middenseizoen, die slecht zou kunnen voorspellen voor de genotwaarde van het komende seizoen. Laten we toch een samenvatting hebben. Dat is waarom ik hier ben.

1. Vicky had een kinimplantaat. Voor de liefde voor alles heilig, als ik een lijst met cosmetische procedures had gemaakt waarvan ik dacht dat het de gezichtsoptreden van Vicky zou kunnen verbeteren, zou een kinimplantaat niet in de top 30 zijn geweest. Als ik iets heb geleerd door in een buurt te leven met veel van veel Rijke oudere vrouwen die vreemde plastische chirurgie hebben ondergaan, het is dat implantaten en injectables slecht zijn, bescheiden liften zijn goed. In plaats van een facelift te krijgen, wat echt alles is wat Vicky nodig had als ze niet tevreden was met haar losse huid, probeerde ze gewoon de losse huid te vullen met willekeurige rommel.

2. Vicky ging uit elkaar met Brooks. Dus weet je. Een goede beslissing, een slechte beslissing. Par voor de cursus, bijna letterlijk.

3. Of is ze uit elkaar gegaan met Brooks? nog veel meer.

4. Tamra en Eddie zijn samen verhuisd en begonnen een fitnessstudio. Er zijn echter problemen in het paradijs, omdat Eddie niet wil dat Tamra haar schoenen op het tapijt draagt. Laat de man je niet naar beneden halen, Tamra.

5. Brianna had haar baby. Vicky is nu een oma, die ongetwijfeld een half dozijn veel meer slecht geadviseerde cosmetische procedures zal inspireren. Ik ben er ook vrij zeker van dat ze pijpreinigers op haar oogleden hadden gelijmd voor haar interviews in plaats van nepwimpers. Niet gerelateerd, maar nog steeds het vermelden waard.

6. Tamra en Vicky haten elkaar nog steeds en iedereen haat nog steeds Alexis. Of in ieder geval haten Tamra, Gretchen en Heather haar, wat net zo goed iedereen kan zijn. Voor de goede orde, ik haat Alexis ook nog steeds, hoewel ik denk dat ze er geweldig uitziet zonder al haar nephaar.

7. Earth Jezus denkt dat hij een kunstkenner is. Dat is het, dat is de grap.

8. Alexis denkt dat als ze blijft zeggen dat ze wordt gepest, het uiteindelijk waar zal zijn. Natuurlijk, de vrouwen waren niet ongelooflijk geweldig voor haar, maar alle dingen die ze vorig jaar in Costa Rica zeiden, waren dingen die iemand tegen Alexis moest zeggen. Ze is een oppervlakkige, materialistische faux-Snob die beter handelt dan alle anderen uit de transparant onzekere hoop dat mensen misschien op een dag haar zullen geloven. Iemand proberen te waarschuwen voor zijn eigen slechte gedrag, hoe onelid, is niet pesten.

9. Heather plaatste Tamra en Vicky tegenover elkaar tijdens haar etentje. Dat is een ongelooflijk amateur -gastvrouwfout – als twee mensen niet met elkaar kunnen opschieten, leg je ze aan dezelfde kant van de tafel, maar met ten minste één persoon tussen hen. Misschien wil Heather dat iemand met geweld in haar nieuwe zwembad wordt verdronken.

10. Vinden we een van deze vrouwen leuk? Tegen het einde van de aflevering toen ze de gevechten voor volgende week aan het opzetten waren, viel het me op dat ik denk dat ik niet veel of geen enkele genegenheid heb voor een persoon op deze cast. Vicky is een afvalcontainer van een mens. Tamra is grappig, maar Craven en gemeen. Gretchen is net in de show om haar verschillende slecht opgevatte productlijnen te duwen. Alexis heeft een geweldig nieuw kapsel, en dat is het enige positieve wat ik over haar kan zeggen. Als Heather nog veel meer tijd ‘kampioenen’ zegt, zal ik haar opjagen en haar persoonlijk smoren. In alle andere versies van deze serie zijn er mensen voor wie ik ondanks hun fouten wortel. In de OC wil ik gewoon genieten van de wereldverbranding.

En nu voor de reünie …

1. Kyle probeerde de moeilijkheden in het huwelijk van Adrienne te verdoezelen, maar Lisa zou haar niet laten afmaken. Kyle is het hele seizoen team Adrienne geweest, van Coure, en toen Andy vroeg naar hun huwelijk, begon ze met de normale gemeenplaatsen over hoe ze dacht dat hun gekibbel charmant en normaal voor hen was, maar Lisa sneed in en zei dat, eigenlijk, dingen hebben. Een tijdje slecht geweest en Paul was eerder verhuisd. Het is duidelijk dat er toekomstige commissies te krijgen zijn van Adrienne en Paul, dus Kyle loopt nog steeds de bedrijfslijn.

2. Vrijwel alle huisvrouwen lijken te denken dat Adrienne haar persoonlijke chef -kok gebruikt om slechte dingen over Paul in de pers te planten. Het geeft zeker geloof aan wat Brandi en Lisa het hele seizoen hebben gezegd over de betrokkenheid van Bernie, en zelfs niet sprak Kyle niet in tegenspraak met de speculatie dat Bernie vals misbruik tegen Paul deed en dat Adrienne waarschijnlijk op Bo wasard ermee. Ik ben altijd onvermurwbaar geweest in mijn overtuiging Taylor werd echt en continu misbruikt door Russell, en ik ben net zo zeker dat Paul niet hetzelfde deed met Adrienne. Niets over hun relatiedynamiek toont enige waarschuwingssignalen, en in tegenstelling tot Taylor is er geen gedocumenteerde medische geschiedenis van verwondingen of incidenten. Als de rest van de cast gelijk heeft, is Adrienne misschien wel de slechtste persoon die we ooit hebben gehad op Real Housewives. Er is weinig lager dan beschuldigingen van vals misbruik maken. Het is alsof je een verkrachting ten onrechte meldt; Liegen maakt het alleen veel moeilijker voor echte slachtoffers om serieus te worden genomen en hun aanvallers te laten vervolgen.

3. Kim heeft al dan niet kak op haar kussen gehad. Ik had het gevoel dat we deze verdoezelden – waar kwam de kak vandaan? Waarom gaf Kim schijnbaar toe dat er kak was? Wat is de verhaallijn rond de kak? Praten over het begraven van de lede hier, Bravo.

4. OK, dus er werd slecht gezegd, maar ik krijg een beetje wat Brandi zei over de soberheid van Kyle en Kim. Nee, ik denk niet dat Kyle ‘hoopt’ voor Kim om te falen. Ik denk wel dat Kyle zich regelmatig probeert eraan te herinneren dat er iets mis zou kunnen gaan, omdat ze al tientallen jaren genoten heeft van haar zus zelfvernietigend en haar hoopt op een 100% succesvol herstel moet een vreselijk emotioneel risico lijken. Ik geef Kyle niet de schuld dat hij haar verwachtingen probeert te temperen, en ik denk dat dat kan overkomen als Kyle die niet onder de indruk is van de inspanningen van Kim en misschien zelfs zou willen dat ze zou opschieten en falen en ermee zou krijgen. Ik denk niet dat het eigenlijk is, en ik denk dat Brandi er een beetje moeilijker over moet hebben gedacht voordat ze het zei, maar ik kan zien waar het gegeneraliseerde sentiment vandaan zou komen en waarom Kyle zo zou handelen.

5. Paul haat Brandi niet langer, maar Adrienne doet dat nog steeds. Paul nam tenminste de moeite om een ​​kleine verklaring voor de reünie te filmen, wat veel meer is dan we kunnen zeggen voor zijn ex-vrouw, die blijkbaar hoopt dat we allemaal zullen vergeten dat ze bestaat, maar toch haar vreselijke schoenen en walgelijke gearomatiseerde wodka krijgen.

6. Kyle en Mauricio’s onroerendgoedmachinaties worden steeds transparanter. Zelfs hoewel Mauricio beweerde dat hij en Kyle Adrienne en Paul niet in Koop hebben geslagen om het aanbieden te krijgen toen ze hun huis verkochten, kon hij het niet helpen, maar opscheppen dat toen hij de aanbieding kreeg, hij het in twee weken verkocht . Echt overtuigend daar, jongens. Ik bedoel, Bravo sneed het deel uit waar Mauricio zijn servicekaart aan iedereen verspreidde tijdens de reünie -shoot.