Eerlijk gezegd ontdek ik dat ik van tijd tot tijd enkele portemonnee lijnen vergeet. DKNY is een van hen. Ik neem aan dat ik veel vaker van de ‘grote merken’ geloof. Maar ik beloof dat ik het beter zal proberen te doen. Naast dat DKNY tassen zoals deze blijft uitkrapen, zou ik veel waarschijnlijk geneigd zijn om in gedachten te houden.

Natuurlijk, er is echt niets * dat * Special gaande is met de DKNY Chain Double Flap Crossbody Bag, maar er is iets dat ik echt leuk vind. Kom erover geloven, het is al een tijdje gezien dat ik heb ontdekt dat ik niet echt in staat ben om mijn vinger te leggen waarom ik zo veel van een verstrekte tas hou. Ik verwelkom de uitdaging.

Terwijl ik vanmorgen Net-a-Porter doorzag, ontdekte ik mezelf gefixeerd op deze tas. Zoals ik al heb gezegd, ik weet niet 100% zeker waarom ik zoals deze tas, maar ik doe. Misschien heeft het iets te maken met de algemene eenvoudige aantrekkingskracht die de tas uitstraalt. De kleur is licht, het schets is subtiel, maar alles werkt samen in de beste harmonie. Ik hou echt van de zilveren tone kettingafwerking en gewatteerde vouwflappen aan elke kant van de zak. Er zijn een paar binnenzakken naast bruine satijnen voering. Ik denk dat, veel meer dan wat dan ook, dit is het type tas dat er echt schattig uitziet als je het draagt. Ga met Net-A-Porter voor $ 325.