Spring staat officieel om de hoek en ik ben er serieus op voorbereid. We hadden een vrij gematigde winter hier in Washington, DC, maar ik ben nog steeds meer dan voorbereid om mijn laarzen, wol en zware structuren voor het seizoen met pensioen te gaan en mijn garderobe te schakelen naar mijn lichtere materialen en luchtig Afdrukken. Met temperaturen die de hoge jaren 60 hier al bereiken, is het eenvoudig om naar het warmere seizoen te verschuiven.

Ik ben op zoek naar eenvoudige en budgetplanvriendelijke methoden om mijn portemonnee -collectie voor de lente bij te werken. Ik spaar voor een Chanel -tas voor 2020, maar wil nog steeds wat nieuwe tassen aan mijn verzameling toevoegen. Ik wil al vele jaren een Basketweave Straw -tas, maar heb er nooit aan gewijd. Onlangs is mijn oog aangetrokken door Caterina Bertini Strawtassen, ik kan ze niet uit mijn gedachten krijgen. het allerbeste deel? Het kostenpunt. Een goed gemaakte, trendy tas met een redelijke kostentag? Ja, ik ben geïnteresseerd.

Ik ben een sukkel voor een merk met een rijke geschiedenis, en na meer te hebben ontdekt over Caterina Bertini en het merk Bertini, ben ik nog meer geslagen met de ontwerpen. De Bertini Business begon oorspronkelijk bijna 100 jaar in 1925 als Straw Hat -ontwerpers. Het bedrijf is voortdurend huishouden door de jaren heen, evenals nu aan het roer van Caterina, de kleindochter van de oorspronkelijke eigenaar. Het merk blijft motivatie halen uit hun vintage ontwerpen en combineert geschiedenis met een nieuw perspectief.

Dit voorjaar kijk ik vooruit naar het gebruik van een strozak met bloemenjurken en ik ben vooral dol op de geweven schoudertas van Caterina Bertini. Ik heb een paar van mijn favoriete stijlen van het merk afgerond. Het kostenpunt is zo fantastisch dat ik er zelfs twee kan kopen! Heb je een favoriet?

Caterina Bertini geweven schoudertas ($ 160)

Caterina Bertini geweven containerzak ($ ​​152)

Caterina Bertini Bamboo Handle Carry Bag ($ 155)

Caterina Bertini geweven vrouwtas ($ 195)