Eva Longoria is nu elke dag te danken, maar voor de duur van haar zwangerschap heeft ze meestal vertrouwd op een kleine tas: een zwarte Chanel WOC. Eva en haar echtgenoot Jose Baston verwachten momenteel hun eerste kind samen (verwachten nog steeds, vanaf dit bericht, maar kan op elk moment veranderen). Het WOC is een optimale tas voor minimalisten: het is licht en slank en past net genoeg om een ​​middag of avond van de bank door je te komen. Eis er echter niet veel meer van uit – het is letterlijk een budget voor een keten.

Het is een verrassend eenvoudige keuze voor een aanstaande moeder, maar nogmaals, WOC’s hebben hier nogal een aanhang op PB. (WOC -fans zullen opmerken dat een van de onderstaande tassen het Chanel Young Boy WOC is, in plaats van het conventionele model.) Heb je vorig jaar een aan je verzameling toegevoegd? Zo ja, goed gedaan. In 2018 verhoogde Chanel de prijzen voor WOC’s met bijna 20%. Dat is natuurlijk minder zorgwekkend voor een van de OG Housewives van TV.

Chanel laat je nog steeds niet online zijn tassen kopen, maar bij de detailhandel beginnen WOC -tassen ongeveer $ 2.500 voor een basismodel. U kunt Chanel-tassen van pre-eigendom winkelen door Vestiaire Collective.