Nadat Kate Moss het werd gezien, het duurde niet lang voordat de Derek Lam Elsa -leergreep uiteindelijk stijlvol stuk voor modellen, sterretjes is, evenals die welke willen zijn die willen zijn zoals zij. En waarom zou het niet trendy zijn? Ik was in het begin sceptisch, maar in routinematig leer is dit beetje greep zowel eigentijds als leuk. Wil je er geen vrijwel $ 800 voor vergroten? We hebben een keuze die je misschien leuk vindt voor vrijwel $ 600 minder: de L.A.M.B. Camberley Surrey Clutch.

Natuurlijk, de L.A.M.B. GRASP is niet beschikbaar in de stijlvolle turquoise kleur die we van Lam hebben gezien (side niet: ontdekt iemand anders de L.A.M.B./lam -dingen grappig, of ben ik gewoon snel geamuseerd?), Maar fundamenteel zwart zal je nooit sartoriaal leiden op een dwaalspoor, en het zal er niet uitzien gedateerd als turquoise niet langer de ‘IT’ -kleur van het seizoen is.

Wat nog belangrijker is, is echter de L.A.M.B. Grasp heeft de belangrijkste stilistische aspecten van de veel duurdere versie zonder het ontwerp volledig af te scheuren. Het heeft een schuine voorklep, grote kwast en stijl bloeien die niet over het midden van de zak worden gespiegeld. Het is zowel jong als modern, wat het meest essentiële is, en het kost eveneens methode minder dan de LAM -versie.

Koop de Derek Lam Elsa greep met SAKS voor $ 790.
Koop de L.A.M.B. Camberley Surrey Grasp met Shopbop voor $ 195.