Over het algemeen variëren sterren hun dagelijkse portemonnee -opties nogal veel. Niet alleen heeft de typische ster veel geld om te krijgen welke tas ze ook wenst, maar veel zijn ook routinematig het volgende enorme ding gestuurd door merken waarmee ze bestaande relaties hebben. Het helpt de merken niet alleen subtiel hun producten te promoten, maar het biedt sterren nieuwe dingen om mee te fotograferen wanneer ze hun huizen verlaten. Soms houdt een ster echter zo van een tas dat het een constante metgezel wordt, en dat lijkt de situatie te zijn met Taylor Swift en haar Dolce & Gabbana Sara -tas.

De kledingopties van Taylor zijn altijd extreem vastberaden en nauwkeurig, hoogstwaarschijnlijk uit overweging voor haar over het algemeen jonge fanbase en haar zeer zorgvuldig vervaardigde foto zoals van Pop Music’s Women Next Door. Naarmate Taylor ouder is geworden, heeft ze echter stukken omarmd die zowel veel duurder als luxueus zijn, evenals deze tas is een fantastisch voorbeeld van precies hoe haar stylisten proberen de ruimte tussen zowel de nieuwe als de oude Taylor te overbruggen . De Sara is van een enorm algemeen bekend high-end merk, maar het is niet chique of vooral voor de hand liggend. De favoriete versies van de tas van Taylor zijn zowel neutraal als middelgrote, waardoor de look gemakkelijk toegankelijk lijkt voor haar bewonderaars, ondanks de waarheid dat het voor Two Grand verkoopt. Die lederen versies zijn momenteel een beetje schaars, maar je kunt de tas in zwart kant ophalen voor $ 1.896 door middel van matchesfashion.com of Gold Brocade voor $ 1.945 door middel van NET-A-Porter.

Voor alle methoden die Taylor haar Sara -tassen heeft gebruikt, inspecteert u de onderstaande galerij.

Zoals we het beste kunnen zien, begon Taylor’s Affair met haar Black Sara -tas met deze outfit, methode in januari.

De Sara -tas gaat overal, inclusief naar de sportschool.

Het besteedt ook veel tijd aan de charmante bovenkledingcollectie van Taylor.

En vaak wordt de Sara -tas gecombineerd met katten sweatshirts, omdat dat gewoon precies is hoe flexibel het is.

Sara -tas + plooien = BFFS

De Sara reist goed.

Taylor, Sara -tas in de hand, kan heimelijk een zijbezetting beginnen als ballerina.

De Sara -tas coördineert goed met een hele foodband.

Het is ook een behulpzame maatje bij het doen van onbepaalde dingen met beroemde persoon, zoals wandelen naar zowel chauffeurauto’s.

Weet je nog wat we je eerder hebben verteld over de charmante bovenkleding van Taylor?

Zet er een vogel op. Of grenzend aan. We zijn ruimdenkend.

De Sara -tas is Italiaans, maar vertel dat niet aan de trui van Taylor.

Jongens, Taylor’s Sara Bag heeft wat concurrentie. (Van een Sara -tas in een andere kleur.)

De lichtere Sara lijkt de huidige favoriet van Taylor te zijn. Het is tenslotte lente.

Als Taylor ooit ziek wordt van de Sara, kan het voor deze Dolce & Gabbana Agata -tas zijn, waarmee we haar onlangs hebben geïdentificeerd. Geniet van je rug, Sara.