De langverwachte heropleving van seks en de stad is een breed en uitgebreid scala aan gevoelens ontvangen. Ik zou moeten zeggen dat de eerste paar afleveringen niet voor mij werkten, maar het afgelopen paar heeft een veel betere cadans gevonden, een die de ruwe en grappige groep vrienden terugbrengt naar ons scherm. We bekijken de show allemaal net zo veel voor het commentaar als de mode en de tassen … en oh, de tassen! Carrie Bradshaw bracht de Fendi Baguette meer dan twee decennia geleden naar onze schermen, en als er één tas is waar haar personage synoniem blijft, is het het stokbrood. Als je net als ik bent, als je een stokbrood ziet, kun je jezelf intern herinneren dat het geen tas is, het is een stokbrood.

Na de reboot van de show bracht Fendi de iconische paarse paillettenversie van het stokbrood uit dat het Carrie Bradshaw -personage van SJP in de originele serie droeg, in een campagne een paar jaar geleden en in de reboot. Nu heeft Fendi aangekondigd dat het een partnerschap heeft aangegaan met Sarah Jessica Parker op een limited edition op maat gemaakte Fendi Baguette die is versierd met roze pailletten en te zien is op Carrie Bradshaw.

Deze versie van de tas kan worden gespot en net als die 9e aflevering, ‘No Strings Attached’, die afgelopen donderdag 27 januari werd uitgezonden. Natuurlijk vindt u de magnetische FF -gesp, een voorklep en een intern compartiment met een ritszak. Het stokbrood kan op verschillende manieren worden gedragen, waaronder met de hand, over uw schouder of crossbody dankzij de verwijderbare lederen deal met en het aannemen van riemen.

En zo, ik heb het gevoel dat ik deze tas in mijn verzameling nodig heb!

Winkel nu via Fendi voor $ 4300.