Alles komt tegenwoordig aan Boho. De recente show van Chanel Cruise 2011 heeft me overtuigd – de hippie -look is officieel een ding, op elk niveau van mode. Gelukkig, gezien het feit dat de trend zo’n down-market oorsprong heeft, is het gemakkelijk om kleding en accessoires te vinden voor elke prijs om de look te bereiken. Als je bijvoorbeeld een van de moment-tas wilt, maar je hele piggy bank niet wilt legen om er een uit de Chanels van de wereld te krijgen, is de Marc van Marc Jacobs Damisi Patchwork Leola Satchel een echt geweldig middenbereik optie.

Ik maak me een beetje zorgen over het logo-bord dat Smack-Dab zit te midden van al het zacht ogende kameelleer, maar ik ben klaar om het te laten glijden. Het Aslo heeft een beetje een gevoel uit de jaren 70 op een Urban Cowboy-manier die zo kan zijn, zo chic als het correct wordt gedaan, en deze tas is zeker een stuk waarrond een retro-coole outfit gemakkelijk kan worden gebouwd.

Het enige dat me tegenhoudt, is dat het afwerken van dit specifieke stuk me doet denken aan de goedkope lederen lederen jassen die ze verkopen in het herenafdeling van Wal-Mart, maar ik geef iedereen bij Marc door Marc Jacobs het voordeel van de voordeel van de Twijfel en aannemen dat dat een soort van het punt was. Hipsters juiste lage cultuur voor high-fashion gebruik altijd, en dit lijkt een van die gelegenheden te zijn. Ga door Shopbop voor $ 528.