om welke reden dan ook, ik voelde me een beetje vermoeidheid van de mode in de afgelopen paar seizoenen, maar gelukkig lijkt het alsof de malaise optilt; Overal waar ik kijk, de levering van de herfst 2016 zit vol met dingen die ik meteen in mijn garderobe wil hebben. Omdat we op internetmode cruciale massa naderen als het op voorraad aankomt, leek het het juiste moment om een ​​fantasiebearterkast voor het seizoen samen te verzamelen.

Inspecteer hieronder de dingen (of, op zijn uiterst, het soort dingen) dat ik uitkijk en de komende maanden meenemen en meenemen. Laat ons begrijpen wat u wilt voor de herfst in de reacties!

Acne Studios Azura Deken Wool Bomber Jacket
$ 1.600 via net-a-porter
Het is een uitzonderlijk geweldig seizoen voor jassen. Dit kan snel een lijst zijn van 15 jassen.

Acne Studios Lederen Biker Jacket
$ 1.600 via net-a-porter
Eerlijk gezegd kan het een lijst zijn van 15 acne studiosjacks. Ik heb een van de lederen jassen van het merk permanent gewenst en zou mezelf waarschijnlijk gewoon uit mijn ellende moeten zetten en er een moeten kopen.

Alexander Wang Attica Chain Satchel
$ 850 via Neiman Marcus
Ik ben enthousiast over deze tas sinds ik het zes maanden geleden in een lookbook zag, en ik ben er nog steeds enthousiast over. De stijl is opgegroeid, maar nog steeds extreem veel Wang.

Carine Gilson Floral Silk-Satin Kimono
$ 2.045 via net-a-porter
Er is geen reden op aarde voor mij om ooit dit prachtige gewaad te bezitten, maar het is zo helemaal dat ik het niet kon opnemen.

Chanel Velvet Traditional Flap Bag
$ 3.700 via Chanel
Velvetzakken zijn een grote herfsttrend, evenals deze iconische stijl ziet er vooral rijk uit in de stof, vind je niet? Bovendien helpt het een beetje met de prijs.

Chloé Silk Mousseline Blouse
$ 1.795 via net-a-porter
Zwart, pure en ongestructureerd: een zin die bijna al mijn voorkeursartikelen van kleding verklaart.

Gucci Bamboo Everyday Bag
$ 1.890 via net-a-porter
Deze keuze is een beetje een stuk voor mij, esthetisch, maar de print is zo zo goed als ik zojuist iemand zag die exact dezelfde tas in alle zwarte meeneemt en geloofde dat het er geweldig uitzag, qua stijl. Bovendien is het geweldig om een ​​beetje te strekken, toch?

Harris Wharf London gedrapeerde wollen jas
$ 525 via net-a-porter
Degene die ik echt wil is zwart, maar de eenvoudige, vloeiende details van de jas kwamen sindsdien niet op de foto verschenen. De bruine keuze is ook prachtig, als dat meer je persoonlijke snelheid is.

Loeffler Randall geborduurde slotkoppeling
$ 495 via Nordstrom
Ik heb verrassend Boho -neigingen voor iemand die zoveel zwart gebruikt, evenals borduurwerk is een grote herfsttrend. Deze tas raakt al die prachtige gebieden en zal een sterke vieringsmaatje tot ver in het nieuwe jaar zijn.

Louis Vuitton Keepall Bandouliere 50 Bag
$ 5.300 via Louis Vuitton
Zowel de herfst als de winter zijn meestal mijn drukste reisseizoenen van het jaar, en dit lijkt de meest elegante methode om mijn spullen terug te schlikken en een aantal keren voor Atlanta.

Mansur Gavriel traditionele suede loafer
$ 495 via Bergdorf Goodman
Eenvoudige, traditionele slouches maken een grote comeback, wat fantastisch is omdat ze de perfecte relaxte herfstschoen zijn.

Prada lederen platform sandalen
$ 875 via net-a-porter
Een andere schoen die een comeback maakt: dikke, 90s-reminerende sandalen, het beste gebruikt met panty’s en iets korts.

Rendor en stalen lederen korset choker ketting
$ 77 via ShopBop
Ik heb geen lange nek en ik hou niet van kleding die mijn nek raakt, maar ik ben toch vastbesloten om deze trend te proberen.

Sam Edelman Taye Brocade enkellaarzen
$ 160 via net-a-porter
Deze zien er extreem duur uit, maar zijn helemaal niet zo slecht, waardoor ze een perfect stuk zijn om een ​​seizoensgebonden trend te vangen.

Vetements Hoodie
$ 960 via net-a-porter
Oké, dus ik begrijp dat dit gek is. Er is geen wereld waarin ik deze hoodie van duizend dollar ga kopen, of er zelfs over geloof. Maar ik hou van hoodies als modestukken en ik hoop dat ze nog lang deel uitmaken van stijlvolle herfstkasten. Evenals als ze dat niet zijn, zullen ze een deel van mij zijn.