reizen wordt gezien als een tijd van verwondering en opwinding, maar uitzoeken welke tas te brengen kan soms stressvol zijn. Hier zijn een paar van mijn suggesties om u te helpen zich comfortabel en voorbereid te zijn op uw volgende grote stadsavontuur.

New York City

NYC zit vol met dingen om te zien en te doen. Ongelijk bekend als de stad die nooit slaapt, is er een bepaalde drukte altijd gevoeld bij het navigeren rond de Big Apple. Hoewel er veel transportopties beschikbaar zijn, zullen bijna allemaal nog steeds een enorme hoeveelheid wandelen, hardlopen en crowd-ontwijken vereisen om te komen.

Of je nu kiest om te bezoeken tijdens een van de plakkerige, vochtige zomers of koude, besneeuwde winters, het is het beste om je voor te bereiden op ongelooflijk schilderachtige wandelingen met iets stijlvols en praktisch zoals de Prada Nylon -rugzak. Ik stel voor het in het zwart of een andere donkere kleur te krijgen, omdat de stad behoorlijk grimmig kan zijn. Als je de voorkeur geeft aan iets een beetje chiceter, kun je kiezen voor iets in het duurzame Saffiano -leer van Prada.

Prada nylon rugzak
via Bergdorf Goodman

$ 1,750

Rome

Rome is een adembenemend mooie stad gedefinieerd door de glorie van zijn voormalige rijk.

Het is ook een heel luide, drukke plek die snel heet wordt van koken onder de Middellandse Zee. Dit kan leiden tot vermoeidheid overdag (vooral vanwege alle wijn die je zult drinken) en brengt je het risico dat je je bewaker even in het risico laat ﹘ de perfecte staat voor het rondsnuffelen van zakkenrollers die op zoek zijn naar hun volgende gemakkelijke cijfer.

Probeer een portemonnee mee te nemen die vastbreekt, maar geen compromis zal sluiten op de gepolijste standaard van de Italiaanse mode. Ik stel een schattige emmertas voor met een bovenste sluiting zoals de Chloé Roy -bucket -tas.

Chloé roy bucket tas
Via Fashionphile

$ 595

Bonuspunten als het klein genoeg is om in het opslagcompartiment van een Vespa te passen.

Barcelona

Barcelona is een levendig stedelijk centrum vol kleurrijke mozaïeken en prachtige architectuur. De sfeer is erg jeugdig en ﹘ durf ik te zeggen – HIPSY, maar met voor de hand liggende historische wortels.

Je zult veel lopen of in de bus rijden, omdat de metro veel eerder sluit dan die van de meeste andere steden, dus wees klaar om iets te dragen dat comfortabel op je schouder rust.

Statementzakken in neutrale tinten zijn een geweldige optie als u wilt passen bij native bewoners. Ik stel iets voor met een geometrische of asymmetrische structuur om hulde te brengen aan de ontwerpgeschiedenis van de stad. De Ostra lederen bovenste handgreeptas van Carolina Santo Domingo is een geweldige keuze.

Carolina Santo Domingo Ostra Tophandgreeptas
via Neiman Marcus

$ 695

Parijs

Parijs is beroemd om zijn straatstijl (onder andere) en is ook de meest waarschijnlijke om je op de een of andere manier tegelijkertijd onder als overdressed te laten voelen.

De voorkeursstijl is eenvoudig en ingetogen, maar met een charme die voortkomt uit de kwaliteit van de kledingstukken. Dit is geweldig voor ons “lazier” dames die liever comfortabeler en ingehouden kleden.

Het heeft een behoorlijk gematigd klimaat, dus het kan koud worden zonder het vriespunt te bereiken en heeft een mooie comfortabele zomers. Het temperatuurbereik kan u inspireren om uw accessoires constant op te schakelen, maar probeer ze eenvoudig te houden. Een minimalistisch crossbody zal je beste gok zijn, maar je kunt ook kiezen voor een gestructureerde tas met bovenste handgreep als je voor een meer volwassen sfeer gaat. Experimenteer met pops van kleur! Ik hou van het uiterlijk van de gele Celine Box -tas.

Celine Box Bag
Via Fashionphile

$ 2.100

Londen

Het sombere weer van Londen laat weinig over om enthousiast over te zijn, maar de stad is nog steeds een belangrijke speler in de modewereld en komt met enkele verwachtingen.

De Britten houden van een goede gelaagde blik omdat het hen beschermt tegen de natte en winderige aard van een stad die nooit echt boven 80F reikt, zelfs in de zomer. Combineer dat met een populatiegrootte vergelijkbaar met die van NYC, en je moet kiezen voor iets meer stedelijker en weerbestendig dan normaal.

Een mooie donker gekleurde nylon- of canvas-tote zal je goed van dienst zijn. U kunt ook kiezen voor bescheiden afdrukken zoals plaid of houndstooth als u zo geneigd bent, maar zorg er gewoon voor dat u uw tas dicht bij u houdt wanneer u op de ondergrondse reist.

Ik hou van de Ella Plaid Tote van Tory Burch of Celine’s Tweed Nano Bagage Tote in Tan.

Celine Nano Bagage Tote
Via 24s

$ 2.100