Ik weet niet zeker of Jimmy Choo opzettelijk de sappige couture van de set van de “Premier Designer” is of niet (hoewel ik denk dat ik niet denk ), maar soms lijken ze toch in die richting te gaan. Ik hou absoluut van de helft van wat ze doen, maar de andere helft kijkt er tegenwoordig zowel gevaarlijk overdreven en overwerkt. Het lijkt erop dat voor elke briljante tas die ze maken, ze er ook een maken die me mijn hoofd opzij maakt en mijn neus in verwarring reukt.

De Jimmy Choo Tita Snakeskin en Suede-Fringe-koppeling zouden een zak met de laatste variëteit zijn. Ik hou van de natuurlijke kleur van het materiaal en de grootte van de tas, maar mijn bewondering eindigt daar. Om de een of andere reden gebruikten ze niet alleen een zigzag -patchworkpatroon dat de natuurlijke korrel van de slangenhuid volledig onderbreekt, maar ze geloofden ook dat het weven met suede een geweldig idee zou zijn … maar slechts op een hoek. Ik weet niet eens zeker of ik over de pony kan praten.

Ik heb een beetje veel beter als deze koppeling als het wordt gebracht met de optionele kettingschouderriem, maar ik kan Jimmy Choo gewoon niet vergeven van wat het deed met dat mooie stuk slangenhuid. Het is nu allemaal gehakt en nu raar, in plaats van het mooie, natuurlijk patroon stuk materiaal te zijn dat het zou moeten zijn. De allerbeste exotische tassen zijn degenen die de structuur van de huid zo goed gebruiken dat ze je op adem helpen en denken: “Holy crap, dat is mooi, ik wil het aanraken” voor mij.

En dan, natuurlijk, de rand. Het is lang voldoende om ernstig frustrerend te zijn wanneer u de tas met de hand probeert te brengen, maar niet lang voldoende om een ​​soort opmerkelijke of creatieve verklaring te maken. Zoals het is, is het in een soort van rare randwagend, evenals de saaie kleur niet veel bij aan de sfeer van de tas. Met een paar tweaks was deze koppeling misschien geweldig, maar op dit moment lijkt het gewoon alsof hij het zo goed probeert. De kosten zijn tenminste enigszins redelijk (voor slang). Koop met NET-A-Porter voor $ 995.