op weg naar Coachella dit weekend? Nee? Ik ook niet. Misschien hebben een of twee van jullie echter voldoende geluk om de hipster -bedevaart naar Indio, Californië te maken voor de jaarlijkse indie -muziekviering die tegen het jaar minder indie wordt. Of misschien bespaart u uw luchtvaartmaatschappij mijlen voor een toekomstige zomerviering – misschien Bonnaroo in Manchester, Tennessee of Lollapalooza in Chicago? (De laatste zou mijn keuze zijn, omdat vrouw Gaga headliner is.)

Wat voor soort externe evenementen u ook gaat deze zomer, van muziekvieringen tot honkbalwedstrijden, u gaat een soort portemonnee moeten meenemen. Crossbody-tassen zijn zeker uw beste optie, omdat ze zowel handsfree als handig zijn, maar het selecteren van een om te gebruiken tijdens een de hele dag evenement kan lastig zijn. Evenals klein, evenals je probeert de methode te vullen en veel dingen erin; Ook groot, evenals het is een last om voor een langere periode rond te brengen, vooral in de zomerhitte. Gelukkig hebben we al het beenwerk voor u gedaan en hebben we drie perfecte crossbodies ontdekt die aan elk type (OK, bijna elk) budget zullen voldoen.

(van boven naar beneden)

Save: Marc van Marc Jacobs Natasha Crossbody Deze bit man is zowel helder als vrolijk, met een gewatteerde riem die je altijd kunt dragen, evenals veel ruimte binnen voor al je essentie, plus een extra zak in de flap, Biedt u meer ruimte dan u zich zelfs realiseerde dat u had. Koop met Bloomingdale’s voor $ 328.

Besteed: Alexander Wang Brenda Crossbody Als er ooit een tijd was dat de tassen van Alexander Wang absoluut passend waren, zou het zijn bij superindie-muziekvieringen zoals Coachella. Wat een veel betere methode om iedereen te laten begrijpen dat je al in het begrip bent dan door een tas te brengen van de uber-Downtown It Boy van de mode? Koop met ShopBop voor $ 725.

Spatten: Mulberry Alexa Crossbody Clutch spreekt over hipster IT-tassen, Bag-namesake Alexa Chung is precies het type uber-modieuze vrouw dat wordt gefotografeerd tijdens muziekvieringen die functies van wie niemand ooit heeft gehoord. De eenvoudigste methode om haar stijl te kanaliseren, is uiteraard om de tas mee te nemen die ze inspireerde. Ik moet toch toegeven dat het ook behoorlijk schattig en functioneel is. Koop met Net-A-Porter voor $ 1150.