Loewe Flamenco Bag, $ 1726 door middel van wedstrijden in milieuvriendelijk en oranje

Als je nog nooit een loewe (uitgesproken low-ay-vay) tas persoonlijk hebt gezien, net zo goed als ze in je omgeving worden aangeboden, zou ik je motiveren om ze te zoeken voor een testrit in het warenhuis of winkel van uw keuze. Ik kan nog steeds niet begrijpen waarom dus veel sterretjes kiezen om de canvasversie van de Amazona -tas van het bedrijf mee te nemen; Leer is waar de tassen veel helder uitstralen. Naast alle merken die de nadruk leggen op materialen, is een persoonlijk uitchecken nodig om het volledige effect te krijgen.

Neem bijvoorbeeld de Loewe Flamenco -tas. Het ziet er volledig charmant uit op deze foto’s, maar een uitstapje naar Bergdorfs om een ​​van de naaste neven gistermiddag te zien (en om de nieuwe Chanel Autumn 2011 -nagellakken te krijgen) heeft mijn gevoel voor de tas volledig uitgewerkt. Zie je dat leer? Het is geweldig. De kleuren zijn levendig. evenals dit ontwerp, in tegenstelling tot de carry die ik uit exact dezelfde lijn zag, kan worden gebruikt als een draagtas of een crossbody.

Deze stijl is ook verkrijgbaar in een all-purple iteratie, maar de bicolor-ontwerpen hierboven voelen veel veel actiever. Evenals als je niet het type persoon bent dat het huis zou verlaten in een kobaltblauwe top en Kelly Eco-vriendelijke jeans, is de methode die Loewe het patroon in deze tas heeft opgenomen, ook een stuk subtieler Als draagbaar dan het concept van kleurenblokkering lijkt het te zijn.

Kiezen om kleuren te koppelen die al in exact hetzelfde huishouden zijn, evenals relatief dichtbij in de schaduw, vermindert een paar van de visuele schok van het gebruik van veel meer dan één helder tegelijk, maar de impact is nog steeds sterk en modern. Stuart Vevers, de nieuwe innovatieve regisseur van Loewe en de man die Mulberry naar de massa bracht, blijft indruk maken. Krijg milieuvriendelijk of oranje met wedstrijden voor $ 1726 elk.