Mijn allereerste reactie op de Betsey Johnson Wonderful & Tart Hobo was natuurlijk: “Oh, schat. Nee.” Omdat het Betsey Johnson is, en als ze haar spel speelt, zou dat altijd het eerste moeten zijn dat in me opkomt. Ze draait helemaal om schokwaarde en sterke uitspraken, zelfs als die uitspraken altijd in de allerbeste smaak zijn. Grote smaak wordt in ieder geval vermoeiend na een tijdje.

Maar haar briljante is er altijd in geweest om je een tweede blik te geven, wat ik hier heb gedaan. Naast wanneer je voorbij de waarheid komt dat dit een rode geruite handtas is, beginnen de dingen een beetje logischer te zijn. Geloof me met dit.

Het allereerste wat ik me realiseerde over deze tas, bij het kijken naar een tweede blik, was dat de structuur opvallend vergelijkbaar was met de Valentino Bow Hobo die ik vorige week op Purseblog loofde. Het is traag, gemakkelijk te dragen, evenals versierd met een enorme boog aan de voorkant. Dit is duidelijk de versie van de slechte man, zonder twijfel, maar dat betekent niet dat het nog steeds niet werkt. Omdat het dat doet!

En dan is er de plaid. Mijn grootste oppositie tegen deze tas was het rode materiaal van het houthakkers dat het is gebouwd, en ik ben er nog steeds niet volledig overtuigd dat ik er goed mee zou moeten zijn. Ik heb echter voor de herfst geplacht rond de locatie, en kan niet wachten om een ​​paar geruite shirts zelf te krijgen om te dragen met zwarte skinnies en een dikke riem, dus ik kan het materiaal niet helemaal niet leuk vinden. Ze is op extreem minste trendy, en als je het zou integreren met een kleding van zwarten en grijstinten, je kunt het gewoon voor elkaar krijgen. Koop met Bloomingdale’s voor $ 198.