Deze week zijn onze favoriete beroemdheden onderweg, evenals als NYFW begint en de mode -maand begint, gaan we de komende weken heel veel beweging van sterren zien. Natuurlijk, waar beroemdheden zijn, zijn er ook uitstekende designerzakken, en we hebben deze week een overvloed aan uitstekend gevonden. Van New York tot LA, de sterren werkten, werkten uit, evenals opgetogen in sommige R&R met benijdenswaardige designerzakken. Veruit een van de allerbeste tassen van deze week werd gevonden op Miami Beach, waar Dua Lipa een beetje zon genoot. Inspecteer de volledige veel tassen hieronder!

Beroemde tas spotten

Bella Hadid werd gevonden en verliet haar New York City House met koffie in de hand op haar methode voor een modeshow toen New York Fashion Week van start ging. Ze bracht de ultra-zeldzame Chanel Grafitti Messenger Bag mee.

Bella Hadid
New York, New York

Chanel Graffiti Messenger Bag

Cara Delevingne raakte ook in New York met een Dior 30 Montaigne -tas. Ze hield het handsfree om zich te concentreren op haar andere schattige carry-haar pup. Het paar werd gevonden terug naar het hotel van het model.

Cara Delevigne
New York, New York

Dior 30 Montaigne -tas

Dua Lipa raakte Miami Beach met haar ouders, waar ze in de stad optrad. Ze gebruikte een ity-bitsy, teeny-weenachtige, geel gehaakte bikini en bracht een hangmattas van Loewe’s pittige weg samen.

Dua lipa
Miami, Florida

Loewe x Spirited Away Hammock Bag

Kendall Jenner werd gevonden om te lunchen met een goede vriend in LA. Ze hield het relaxed in denim en Birkenstocks terwijl ze een ferragamo-opname op de tas meeneemt en haar afgezwakte middenrif moest achterbuigen, zoals ontwerpen doen.

Kendall Jenner
Los Angeles, Californië

Ferragamo Trifolio -tas

Lori Harvey ging naar net als nog een training in West Hollywood, Californië, met behulp van nog een Balenciaga -cap. Deze keer bracht ze een Chanel Flap -tas met shearling -details mee.

Lori Harvey
West Hollywood, Californië

Chanel Flap Bag

Een van de vele bekende dochters van Hollywood, Lourdes Leon, dineerde met goede vrienden in de bekende L’Avenue van New York bij Saks. Ze gebruikte een dierenprintjas en bracht een lovertjes Louis Vuitton Monogram Pochette mee.

Lourdes Leon
New York, New York

Louis Vuitton Pochette Accessoires monogram pailletten

Een andere bekende dochter, Design Meadow Walker, wiens vader de overleden Paul Walker is, werd eind vorige week met haar andere helft in New York gezien. Ze bracht een minimalistische favoriet, de Row Half Moon Bag.

weide loper
New York, New York

De rij halve maantas

Zoe Saldana raakte eveneens in New York, waar ze haar hotel zag en er soepel uitzag met een gooard dragen over haar schouder gegooid. Ze stopte voor een foto met een fan voordat ze wegkwam van de nieuwsgierige paparazzi -ogen.

Zoe Saldana
New York, New York

Goyard Saint Louis Tote